ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Έως σήμερα οι συμμετοχές για τη ΔΕΘ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2017 15:05

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από τους Λαρισαίους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης. Ως γνωστόν το Επιμελητήριο Λάρισας προσφέρει, για 2η συνεχή χρονιά, τη δυνατότητα συμμετοχής των μελών του, στο περίπτερό του. Η φετινή 82η ΔΕΘ θα διεξαχθεί στις 9 - 17 Σεπτεμβρίου και το Επιμελητήριο παρέχει στα μέλη του εντελώς δωρεάν έκταση 75 τ.μ. στον χώρο της έκθεσης. Για περισσότερες πληροφορίες στην υπεύθυνη επικοινωνίας Κατερίνα Τσολάκη τηλ. 2410-536900 και με την επισήμανση ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι επί χρόνια η ΔΕΘ ήταν μια έκθεση που το συντριπτικό ποσοστό των περιπτέρων της ήταν φορείς του άμεσου ή έμμεσου δημόσιου τομέα. Πλέον την τελευταία 5ετία έχει αλλάξει σημαντικά, με το δημόσιο να καταλαμβάνει ποσοστό κάτω του 5% του χώρου της έκθεσης και τη ΔΕΘ να αποτελεί ένα σημαντικό σημείο προώθησης των πωλήσεων των ελληνικών επιχειρήσεων σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Φέτος στην έκθεση η Κίνα θα είναι τιμώμενη χώρα και οι Κινέζοι έχουν δεσμεύσει ένα περίπτερο 6.000 τ.μ. για να συμμετάσχουν δεκάδες επιχειρήσεις με εισαγωγικό και εξαγωγικό ενδιαφέρον. Το 2016 η ΔΕΘ είχε 220.000 επισκέπτες, επαγγελματίες στην πλειοψηφία τους από διαφόρους κλάδους. Σύμφωνα με την εκτίμηση της διοργανώτριας αρχής HELEXPO, φέτος αναμένονται περισσότεροι από 250.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass