Ξεκίνησε το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2017 15:46

Ξεκίνησε χθες η υποβολή των αιτήσεων  συμμετοχής στα ΚΕΠ του ν. Λάρισας από αγρότες-δικαιούχους για τα φετινά προγράμματα που θέτει σε εφαρμογή ο Λογαριασμός Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) του ΟΓΑ.


Η προθεσμία λήγει στις 25 Ιουλίου ενώ μέχρι τότε λήγει και η προθεσμία για την υποβολή φακέλων των επιχειρηματιών που επιθυμούν να συμβληθούν με τον ΟΓΑ. Τα αποτελέσματα αναμένονται την 1η Αυγούστου.
Θυμίζουμε πως τα προγράμματα αφορούν στον κοινωνικό τουρισμό αλλά και σε παροχές όπως δωρεάν βιβλία, εισιτήρια θεάτρου, σεμινάρια και χρηματικά βοηθήματα σε πολύτεκνες αγρότισσες και μπορούν να επωφεληθούν  περισσότεροι από 330.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι αγρότες.
Ειδικότερα για το πρόγραμμα του κοινωνικού/ιαματικού τουρισμού, οι δικαιούχοι είναι 59.000, για το εκδρομικό πρόγραμμα (4ήμερες εκδρομές) 12.500 δικαιούχοι, για τη δωρεάν παροχή βιβλίων (η προμήθεια βιβλίων της επιλογής τους γίνεται από τα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους) 175.000 δικαιούχοι,  για τη δωρεάν παροχή εισιτηρίων θεάτρου 66.000 δικαιούχοι, για τα χρηματικά βοηθήματα 1.300 πολύτεκνες μητέρες και για τα επιμορφωτικά σεμινάρια 20.000 νέοι αγρότες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass