ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Σε αναζήτηση νέας στέγης το Οικονομικό Επιμελητήριο

• Προκηρύχθηκε μειοδοτικός διαγωνισμός - Στις 17 Ιουλίου θα ανοιχτούν οι προσφορές

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2017 22:10

Σε αναζήτηση νέας στέγης, με μεγαλύτερους και καλύτερους γραφειακούς χώρους και προφανώς με μίσθωμα μικρότερου του υπάρχοντος, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας.


Το υπάρχον οίκημα, επί της Παπαναστασίου 21, δίπλα από τo υποκατάστημα της Alpha Bank, που αποτελεί την έδρα του περιφερειακού παραρτήματος του Επιμελητηρίου, δεν καλύπτει τις ανάγκες των μελών του, οπότε αποφασίστηκε να γίνει μια ακόμη προσπάθεια  προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο ακίνητο. Σημειώνεται πως και πριν από χρόνια είχε εκδηλωθεί ανάλογο ενδιαφέρον, προσφέρθηκε μάλιστα ένας χώρος στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου της υπό εκκαθάριση ΕΑΣ, στο "GAEA" της Φιλιππούπολης, αλλά δεν τελεσφόρησε.
 Αυτή τη φορά, πλην εξαιρετικού απροόπτου, τα πράγματα δείχνουν πως το Οικονομικό Επιμελητήριο θα αλλάξει στέγη.
Ηδη να σημειώσουμε πως η κεντρική διοίκηση του ΟΕΕ προχώρησε σε δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό, δίνοντας  καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών την 17η Ιουλίου. Το ακίνητο που αναζητείται, πρέπει να είναι 185 τ.μ. με απόκλιση πάνω ή κάτω 20 τμ και να είναι εντός της πόλης και κατά προτίμηση σε κεντρικό σημείο.
 Στο υπάρχον οίκημα, που αποτελεί κληροδότημα της κοινότητας Βρυσοχωρίου Ιωαννίνων,  το περιφερειακό τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου είχε εγκατασταθεί στα μέσα της δεκαετίας του ΄90. Το μίσθωμα σήμερα, καθώς έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα, θεωρείται υψηλό και πιθανόν να είναι ένας από τους λόγους που η διοίκηση του επιστημονικού φορέα, "ψάχνεται" για τη μεταστέγαση. Επί της ουσίας δηλαδή αν ο ιδιοκτήτης του οικήματος καταθέσει προσφορά με μειωμένο μίσθωμα ή αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, πιθανόν και αυτή τη φορά να μην αλλάξουν τα δεδομένα. Γιο την ώρα πάντως ο διαγωνισμός "τρέχει" και στις 11 το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουλίου, που θα ανοίξουν οι προσφορές, θα δοθεί και η απάντηση…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass