ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Χωρίς σύνταξη και ασφάλιση στα 70 του!

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2017 20:49

Μπλεγμένος στα "γρανάζια" της γραφειοκρατίας, αδυνατώντας να εξασφαλίσει σύνταξη, βρίσκεται 70χρονος συμπολίτης μας. Η υπόθεσή του επαγγελματία, εκκρεμεί επί χρόνια και λύση δεν δίνεται. Η επιστολή του στην "Ε" αναδεικνύει την αγωνία την οποία διακατέχεται… 

" Στους ξεχασμένους φακέλους του ΟΑΕΕ επί μια τριετία και πλέον βρίσκεται ο φάκελός μου. Με 40 χρόνια διαδοχικής ασφάλισης (33 πληρωμένα και 7 απλήρωτα) δεν παίρνω καμία σύνταξη ενώ παραμένω χωρίς ασφάλιση στον κλάδος υγείας, παρά τα 70 χρόνια ηλικίας που είμαι σήμερα.
Θέλω να επισημάνω ότι τα 7 χρόνια που έχω απλήρωτα ήταν λόγω κρίσης που είχα κλείσει το κατάστημα και δεν βρέθηκε τρόπος ακόμη να γίνει ρύθμιση αλλά ούτε και να διαγραφούνε, αφού είχα μηδενικό εισόδημα που αποδεικνύεται ποικιλοτρόπως. Δυστυχώς μετά από 40 χρόνια δουλειάς με πετάνε σαν "αδέσποτο σκυλί" στον δρόμο χωρίς την παραμικρή ντροπή. Θέλω να πιστεύω ότι έστω και στο παρά πέντε θα εξετάσουν την περίπτωσή μου με ευαισθησία και ανθρωπιά και θα μου αναγνωριστεί ότι έχω πληρώσει μέχρι σήμερα 33 χρόνια και ας αφαιρέσουν τα υπόλοιπα 7 χρόνια που έχω απλήρωτα. Μήπως μπορέσω και ζήσω τα λίγα χρόνια που μου απομένουν με αξιοπρέπεια". (Το όνομα του ασφαλισμένου είναι στη διάθεση της εφημερίδας.)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass