ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ

Ψηφίζουν οι εμποροϋπάλληλοι

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2017 8:01


Ξεκίνησαν χθες και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου  oι εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων στο σύλλογο Υπαλλήλων-Εμποροϋπάλληλων ν. Λάρισας.

Η ψηφοφορία των μελών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στο ΕΚΛ και στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) γίνεται με την αστυνομική ταυτότητα και το βιβλιάριο υγείας. Χθες πρώτη ημέρα της διαδικασίας η κάλπη στήθηκε το μεσημέρι σε επιχειρήσεις του κλάδου και το απόγευμα στο ΕΚΛ.  Για τη συνέχεια το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα από 12 μ.μ. - 3 μ.μ. σε επιχειρήσεις και από 6 μ.μ.-10 μ.μ. στο ΕΚΛ. Αύριο Πέμπτη από 12 - 3 μ.μ. σε επιχειρήσεις και από 6 μ.μ. -  10 μ.μ. στο ΕΚΛ. Μεθαύριο την Παρασκευή από 12 μ.μ. - 4 μ.μ. σε επιχειρήσεις και 7 μ.μ. -10 μ.μ. στο ΕΚΛ, το Σάββατο 11/2 από 10 π.μ. - 6 μ.μ. μόνο στο ΕΚΛ, τη Δευτέρα 13/2 από 6 π.μ. - 2 μ.μ. σε επιχειρήσεις και την Τρίτη 14/2 από 12 μ - 4 μ.μ. σε επιχειρήσεις και από 7 μ.μ. - 10 μ.μ. στο ΕΚΛ.
Στο μεταξύ με σχετική ανακοίνωση το σωματείο καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά στη ψηφοφορία γιατί η επίθεση που δεχόμαστε είναι σκληρή και ολομέτωπη, οπότε και η απάντησή μας πρέπει να είναι μαζική, συλλογική, αποφασιστική και οργανωμένη για να μπορέσουμε να αντιπαλέψουμε την εργοδοσία και τους μηχανισμούς της. Το σωματείο είναι η άμυνά μας. Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη. Η εμπειρία έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ατομικές λύσεις. Η τύχη μας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό  από τη δικιά μας συμμετοχή, την αντοχή μας και τη μαζικότητα των αγώνων που δίνουμε και θα δώσουμε".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass