ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Πρόσκοποι της Λάρισας στην Αθήνα

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2016 0:03

Η νέα χρονιά ξεκίνησε για τη 2η Ομάδα Προσκόπων Λάρισας με την πραγματοποίηση της χειμερινής της εκδρομής στην πρωτεύουσα. Μία εκδρομή με έντονο πολιτιστικό χαρακτήρα, μεγάλη συμμετοχή και αμέτρητο ενθουσιασμό. Οι 21 πρόσκοποι και οι 3 βαθμοφόροι που τους συνόδευσαν φιλοξενήθηκαν από το Σάββατο 2 έως τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στην προσκοπική λέσχη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ζωγράφου. Οι μετακινήσεις έγιναν σχεδόν με όλα τα μεταφορικά μέσα όπως τρένο, τραμ, μετρό, λεωφορεία κάτι που ενθουσίασε και γέμισε με εμπειρίες όλη την ομάδα. Στο πολιτιστικό κομμάτι της εκδρομής η 2η Ομάδα επισκέφθηκε το πλανητάριο, την ευρύτερη περιοχή του λόφου της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα, το μουσείο της Ακρόπολης και περιπλανήθηκε στα στενά και γραφικά σοκάκια της Πλάκας. Πιστοί στις αρχές του προσκοπισμού επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία των προσκόπων και το μουσείο ιστορίας Προσκοπισμού. Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στον Εθνικό Κήπο, το Ζάππειο, το Παναθηναϊκό Στάδιο και ολοκληρώθηκαν με τις εντυπωσιακές ξεναγήσεις στην Προεδρική Φρουρά και τη Βουλή των Ελλήνων.

Όσοι επιθυμούν να ζήσουν παρόμοιες αξέχαστες Προσκοπικές εμπειρίες και στιγμές είτε ως πρόσκοποι ηλικίας 6 έως 18 ετών, είτε ως ενήλικες βαθμοφόροι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6974109957 ή στη σελίδα www.2splarisas.weebly.com και στο facebook γράφοντας 2ο Σύστημα Προσκόπων Λάρισας. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass