ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Προσφορά αγάπης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τεμπών

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2015 0:16

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Τις γιορτινές αυτές ημέρες η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Συγκεκριμένα η εταιρία παρέδωσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Μακρυχώρι. Την παράδοση των τροφίμων έκανε η υπεύθυνη της εταιρίας κ. Ειρήνη Ζαβρίζου στον πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών κ. Λάμπρο Ζάρρα.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε την κ. Ζαβρίδου δηλώνοντας ότι:

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση δεχθήκαμε τη σημαντική δωρεά δύο παλέτες με τρόφιμα για τους σκοπούς του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου. Η τόσο σημαντική προσφορά σας έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα για μας.

Αφ΄ ενός γιατί έτσι έμπρακτα συμβάλλετε στην κάλυψη των βασικών αναγκών 60 οικογενειών του Δήμου Τεμπών που έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης και αφ΄ετέρου γιατί αντλούμε την ψυχική και ηθική δύναμη που χρειάζεται η προσπάθεια που κάνουμε για τη συνέχιση του έργου μας».

Στην παράδοση των τροφίμων παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, το μέλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Στέλλα Κωσταρέλου, καθώς και οι υπάλληλοι του Δήμου Τεμπών κ. Αικατερινή Καλλιατζή φυσικοθεραπεύτρια, Πανωραία Τσικλιτάρη κοινωνική λειτουργός, Σούλα Κουτσιαμπέλλα οικογενειακή βοηθός καθώς και το προσωπικό στο Βοήθεια στο Σπίτι για τη διανομή των τροφίμων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass