Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ

«Δεν προσκλήθηκε ο κ. Καλογιάννης, ούτε και κάποιος άλλος δήμαρχος»

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2015 0:27

 

Λειτουργώντας εκτονωτικά, μετά το επεισόδιο στην παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ωδείο, όπου ο Απ. Καλογιάννης παρεμποδίστηκε από τον συνδικαλιστή Ζ. Γκαραλιάκο να απευθύνει ευχές, αλλά με εμφανή την έμμεση παρατήρηση προς τον δήμαρχο Λαρισαίων, το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας τοποθετείται για το επίμαχο συμβάν.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα ακόλουθα: «Πάγια τακτική του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας με ομόφωνη απόφασή του είναι να διοργανώνει τη γιορτή για τα παιδιά των υπαλλήλων με δική του φροντίδα. Σε αντίθεση με αυτό που γινόταν το προηγούμενο διάστημα και η εκάστοτε δημοτική αρχή συνδιοργάνωνε με τον Σύλλογο και χρηματοδοτούσε την εκδήλωση (εκμεταλλευόμενη εν τέλει μια γιορτή υπαλλήλων για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας), το Δ.Σ. του Συλλόγου πραγματοποιεί τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά με δικά του έξοδα και μέριμνα, προκειμένου να περιφρουρείται η αυτονομία του.

Έτσι και φέτος, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. δεν στάλθηκαν προσκλήσεις σε κανέναν δήμαρχο του νομού καθώς και σε κανέναν πολιτικό παράγοντα. Παρόλα αυτά ο δήμαρχος Λαρισαίων παρουσιάστηκε αυτοβούλως με πρόθεση να παρέμβει στην εκδήλωση, για να απευθύνει ευχές στα παιδιά και τους υπαλλήλους.

Επειδή οι εντάσεις και παρεμβάσεις είναι έξω από την πολιτική μας κουλτούρα, αλλά και επειδή θέλουμε να είμαστε συνεπείς στις αρχές μας, επιθυμία του Συλλόγου είναι οι δημοτικοί άρχοντες να σέβονται τις αποφάσεις του Δ.Σ. των εργαζομένων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass