ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Οι δημοτικοί υπάλληλοι φίμωσαν τον δήμαρχο;

*Συνδικαλιστής εμπόδισε τον Απ. Καλογιάννη να απευθύνει ευχές

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2015 1:22

 

Χριστουγεννιάτικος προπηλακισμός του δημάρχου Απ. Καλογιάννη, χθες, από συνδικαλιστή του ΚΚΕ και μάλιστα στην κατάμεστη αίθουσα του Ωδείου, όπου διεξαγόταν η Παιδική Γιορτή από τον σύλλογο εργαζομένων.

Ο δήμαρχος πληροφορήθηκε για τη γιορτή, παρότι πρόσκληση δεν του είχε σταλεί, πήγε στο Ωδείο, ζήτησε να μιλήσει για να απευθύνει ευχές αλλά εμποδίστηκε από τον Ζήση Γκαραλιάκο, επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΜΕ και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου. Στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος του συλλόγου Δημ. Κουκούλης, ο οποίος δεν αντέδρασε. Τελικά ο Απ. Καλογιάννης, παρέκαμψε το εμπόδιο, κατάφερε να πάρει το μικρόφωνο και μίλησε ευχόμενος για τις Γιορτές στα παιδιά και στους γονείς τους εργαζόμενους στον Δήμο. Από τους οποίους και χειροκροτήθηκε στο τέλος.

Έκπληκτοι πάντως μικροί και μεγάλοι στο Ωδείο, όπου καταστρατηγήθηκε ανεξήγητα το χριστουγεννιάτικο πνεύμα του «Επί γης ειρήνη…». Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον σύλλογο, με δικά του έξοδα. Πληροφορίες θέλουν να κόστισε, μαζί με τα δώρα που προσφέρθηκαν στα παιδιά, περίπου 8.000 ευρώ. Όπως και πέρυσι που πραγματοποιήθηκε στον Μύλο, που και τότε δεν ζητήθηκε οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο, έτσι και φέτος δεν στάλθηκαν προσκλήσεις σε κανέναν από τους πολιτικούς παράγοντες του δήμου. Ωστόσο ο δήμαρχος ανέφερε ότι η γραμματέας του τον ενημέρωσε ότι είχε προσκληθεί και γι’ αυτό βρέθηκε στο Ωδείο. Ζήτησε να απευθύνει ευχές, ωστόσο ο προαναφερθείς συνδικαλιστής μπήκε μπροστά του και του το απαγόρευσε. «Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλήσεις». Επέμενε ο Απ. Καλογιάννης, «είμαι με τους εργαζόμενους, θέλω να τους απευθύνω ευχές» και κινήθηκε προς το μικρόφωνο, ο Ζ. Γκαραλιάκος συνέχισε να τον εμποδίζει, οι τόνοι ανέβηκαν. Οι δυο τους έφτασαν στα όρια της σωματικής επαφής, για χάρη του διεκδικούμενου μικροφώνου. Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει εντελώς.

Μετά και τον ευχετήριο χαιρετισμό του δημάρχου πάντως, τα πνεύματα ηρέμησαν και η γιορτή ολοκληρώθηκε ομαλά. Εκτός από τα δώρα που πήραν βέβαια, τα μικρά παιδιά θα έχουν να θυμούνται και την ανεξήγητη ατραξιόν των μεγάλων.

«Προσπάθησαν να φιμώσουν τον άνθρωπο που πέρυσι οδηγήθηκε στα δικαστήρια για τη στάση που κράτησε ως δήμαρχος υπερασπιζόμενος τους δημοτικούς υπαλλήλους», σχολίαζαν για το συμβάν συνεργάτες του Απ. Καλογιάννη. Σήμερα προφανώς θα ακολουθήσουν εκατέρωθεν καταγγελτικές ανακοινώσεις.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass