ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Επτά συλλήψεις για επεισόδια στα Εξάρχεια

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2015 0:14

 

ΑΘΗΝΑ

Έξι Έλληνες και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν, για τα επεισόδια που έγιναν λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή των Εξαρχείων και στα οποία τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Τα επτά άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στην περιοχή.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ομάδα νεαρών ατόμων επιτέθηκε αρχικά με μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία βρισκόταν στην οδό Στουρνάρη. Οι αστυνομικοί, που έκαναν χρήση χημικών, τους απώθησαν και οι νεαροί κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Εξαρχείων.

Λίγη ώρα αργότερα έκαναν νέα επίθεση σε άνδρες των ΜΑΤ, με μολότοφ, πέτρες και καδρόνια, ενώ όλη η περιοχή θύμιζε «πεδίο μάχης».

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, το γεγονός, ότι κάποιος πέταξε φωτοβολίδα εναντίον των αστυνομικών, η οποία, όμως, κατέληξε σε μπαλκόνι διαμερίσματος τρίτου ορόφου, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Ζαΐμη. Το μπαλκόνι πήρε φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ενόψει της σημερινής επετείου για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Οι αστυνομικοί που θα συμμετάσχουν στα μέτρα, θα είναι περισσότεροι από 5.000.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass