«Εξαιρετική η παρουσία της AW & ALFA SET στις εκθέσεις EXPO HOTEL & 100% Hotel Show»

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2015 0:35

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο του ομίλου AW με τη συνεργασία της, ολοκληρώθηκαν οι εκθέσεις της Expo Hotel στο κλειστό γήπεδο TAEKWONDO στο Π. Φάληρο από 21 έως 23 Νοεμβρίου και η 100% Hotel Show στο MEC Παιανίας από 27 έως 30 Νοεμβρίου. Οι επαγγελματίες επισκέπτες του τουριστικού κλάδου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα στελέχη του ομίλου για όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν ποικιλοτρόπως και άψογα εναρμονισμένα με τον χώρο.

Με τα ξεχωριστά περίπτερά της –εφαρμογή Laminate σε ιδιαίτερες κατασκευές και την παρουσίαση ειδικής κατασκευής ξενοδοχειακού δωματίου από την Alfaset contract, η εταιρεία δέχθηκε πλήθος επισκεπτών και εξειδικευμένων επαγγελματιών, παρουσιάζοντας παράλληλα τη νέα γκάμα των προϊόντων σε μελαμίνες-πάγκους-ακρυλικές επιφάνειες και Laminate, παρέχοντας ολοκληρωμένες, οικονομικές και εργονομικές λύσεις.

H Alfa set contract, μέλος τoυ ομίλου Αlfa Wood S.A, δραστηριοποιείται στον τομέα εξοπλισμού και επίπλωσης επαγγελματικών και ξενοδοχειακών χώρων και υποστηρίζει με συνέπεια την τουριστική βιομηχανία.

Αποτελώντας σημείο έμπνευσης για τον τουριστικό κλάδο και τους εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, η ALFA WOOD πιστεύει ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των επισκεπτών της και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass