ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν σκυλάκι

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2015 1:17
Το άτακτο σκυλάκι μετά τη διάσωσή του από τους πυροσβέστες στον Αμπελώνα Το άτακτο σκυλάκι μετά τη διάσωσή του από τους πυροσβέστες στον Αμπελώνα

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Τυχερό στάθηκε τελικά ένα μικρό σκυλάκι ράτσας κανίς ηλικίας μόλις ενάμιση μήνα σε μονοκατοικία στον Αμπελώνα, προχθές το απόγευμα, όταν εξερευνώντας την αυλή του σπιτιού βρέθηκε μέσα σε παλιά τουαλέτα η οποία όπως βρίσκεται σε αχρησία. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ακούγοντας το κλάμα από το σκυλάκι από την τουαλέτα που είχε βάθος περίπου τρία μέτρα άρχισαν να το αναζητούν, όπου το εντόπισαν. Παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να το ανασύρουν. Για το λόγο αυτό κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, κλιμάκιο της οποίας από το 1ο τμήμα αποτελούμενο από τους Νίκο Κουσιώρα, Βάιο Μουστάκα και Νίκο Λαμπρονίκο μετέβη στον Αμπελώνα και με επιδέξιες κινήσεις και ιδιαίτερη προσοχή λόγω της σαθρότητας του εδάφους απεγκλώβισαν το σκυλάκι το οποίο χαίρει άκρας υγείας. Η ευαισθησία των πυροσβεστών και η παρουσία τους ήταν άμεση γεγονός που ικανοποίησε την οικογένεια των Αμπελωνιτών τους οποίους και ευχαριστεί.

Όσο για το άτακτο σκυλάκι, από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass