ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Δημήτρης Βίτσας στη Λάρισα

* Συνεδρίασε χθες η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2015 1:40

Στη Λάρισα αναμένεται να βρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας το διήμερο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Βίτσας θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα επισκεφτεί διαδοχικά το Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων στο Κουτσόχερο (πρώην Νατοϊκό στρατηγείο), την 1η Στρατιά και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας. Θα έχει επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με τον δήμαρχο Λάρισας Απ. Καλογιάννη.

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας θα καταρτιστεί εντός των επόμενων ημερών.

Η Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Εν τω μεταξύ, συνεδρίασε χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, για πρώτη φορά με τη 17μελή σύνθεση που προέκυψε στο πλαίσιο της οργανωτικής της ανασυγκρότησης, παρουσία και του νέου υπεύθυνου των οργανώσεων Θεσσαλίας του κόμματος, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Ζήση Καπράνα.

Απαντώντας σε ερώτηση της «Ε» για τις πολιτικές εξελίξεις μετά την … τραυματική για την κυβέρνηση προχθεσινή συνεδρίαση της Βουλής, ο κ. Καπράνας επισήμανε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά την εντολή του λαού τόσο στις 25 Ιανουαρίου, όσο και στις 20 Σεπτεμβρίου, απέδειξε ότι θέλει να κρατήσει την κοινωνία και τη χώρα όρθια και σε πορεία ανασυγκρότησης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα σεβαστούμε τη βούληση του λαού και με όλες τις δυνάμεις του κόμματος και τους θεσμούς της κοινωνίας θα παρουσιάσουμε το παράλληλο πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της οικονομίας.

Το πρόγραμμα θα είναι στην κατεύθυνση μιας προοδευτικής και δημοκρατικής μεταρρύθμισης σε όλους τους τομείς – πολιτειακό, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη, παιδεία, υγεία και πρώτιστα στην ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνικής οικονομίας, με χαρακτηριστικά αειφορίας και οικολογικό πρόσημο.

Θα δώσουμε παράλληλα τη μεγάλη μάχη απέναντι στην παραοικονομία και όλους αυτούς που πλήγωσαν τη χώρα με τις ενέργειές τους, ενάντια στη διασπάθιση δημόσιου χρήματος.

Θα ενισχύσουμε τη δικαιοσύνη και το θεσμικό πλαίσιο ώστε να θωρακιστεί η χώρα από άτομα ή ομάδες συμφερόντων που πλούτιζαν παρασιτικά και εις βάρος της κοινωνίας», κατέληξε ο κ. Καπράνας.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Ν.Ε., στην οποία παρέστη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, προγραμματίστηκαν οι προσεχείς εκδηλώσεις μέχρι το τέλος του έτους, η ανοιχτή εκδήλωση με τον κ. Βίτσα στις 30 Νοεμβρίου, η εκδήλωση για τους φίλους του κόμματος που δεν έχουν γίνει ακόμα μέλη, καθώς και επίκαιρη εκδήλωση για το προσφυγικό, σε συνδυασμό με την κρίση στη Συρία και την ασφάλεια στην ανατολική Μεσόγειο.

Υπενθυμίζεται ότι το προσεχές Σάββατο 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα πανθεσσαλική σύσκεψη των γραμματειών υγείας του κόμματος.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass