ΖΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ

Απανθρακώθηκε 86χρονος στην Ιτέα

Δημοσίευση: 19 Νοε 2015 1:43

 

Τραγικό θάνατο βρήκε προχθές το βράδυ ο 86χρονος Βασ. Αν. Κοντογιάννης όταν στο σπίτι που ζούσε εκδηλώθηκε φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Ο 86χρονος ζούσε μόνος σε ένα παλιό σπίτι στην Ιτέα του Δήμου Τεμπών, με τη φροντίδα συγγενών και γειτόνων σύμφωνα με μαρτυρίες καθώς ο ίδιος δεν διέθετε οικογένεια. Μάλιστα, ζούσε σε ένα σπίτι που δεν διέθετε ρεύμα αφού από την έρευνα των πυροσβεστών δεν βρέθηκε ρολόι της ΔΕΗ ή διακόπτες και, για τον φωτισμό ο 86χρονος φαίνεται πως χρησιμοποιούσε κεριά ενώ για θέρμανση χρησιμοποιούσε τζάκι.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 9 προχθές το βράδυ, πιθανότατα από το τζάκι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, με το ξύλινο πάτωμα και την καλαμωτή στη σκεπή να συμβάλουν στην άμεση επέκτασή της και τη σκεπή να καταρρέει τελικά φλεγόμενη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, γείτονες που αντιλήφθηκαν τη φωτιά, έσπασαν το τζάμι παραθύρου προκειμένου να βοηθήσουν τον μοναχικό ηλικιωμένο, αλλά η ένταση της φωτιάς δεν τους επέτρεψε την είσοδο στο σπίτι.

Οι γείτονες ενημέρωσαν και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, με 3 οχήματα και 8 άνδρες να μεταβαίνουν στην περιοχή αλλά ήταν ήδη αργά για τον 86χρονο, η απανθρακωμένη σορός του οποίου βρέθηκε στο διάδρομο μεταξύ δυο δωματίων, όπου προφανώς εγκλωβίσθηκε από τον καπνό και τη φωτιά. Τα στοιχεία του 86χρονου ταυτοποιήθηκαν χθες το πρωί ενώ από την ΠΥ Λάρισας ερευνώνται τα αίτια της πυρκαγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass