ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΟΥΣΗ

Μύδροι Άδωνι κατά Τσίπρα και κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

* Χαρακτήρισε αδιανόητο να «νομοθετεί η Βουλή κατ΄ εντολή των τρομοκρατών!» *Υποστήριξε ότι ο Τσίπρας δεν τον θέλει για αρχηγό της Ν.Δ. Το σχέδιό του για το κόμμα: «Θέλω η ΝΔ να ξαναγίνει ένα γνήσια λαϊκό κόμμα»

Δημοσίευση: 12 Νοε 2015 0:44

Της Μαρίνας Αποστολοπούλου

Ως την «πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα Πανούση. Ενώ λόγω και της σημερινής πανελλαδικής απεργίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα εξέφρασε την εκτίμηση ότι «μπροστά μας έχουμε κοινωνική έκρηξη απροβλέπτων διαστάσεων». Ενώ σχολίασε: «αν μακροημερεύσει αυτή η Κυβέρνηση τότε θα μας πάρουν και την Ακρόπολη».

Ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος επισκέφθηκε χθες τη Λάρισα στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 22ας Νοεμβρίου, τόνισε ότι εφόσον εκλεγεί, θέλει μία ΝΔ κεντροδεξιά-η ιδεολογία είναι δεδομένη και δεν αλλάζει, υπογράμμισε- η οποία ωστόσο θα είναι ιδεολογικά υπερήφανη και θα έρθει σε σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την Αριστερά. «Θέλω η ΝΔ να ξαναγίνει ένα γνήσια λαϊκό κόμμα» δήλωσε.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης, παρουσία του βουλευτή Χρ. Κέλλα και του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας Β. Παπαλέξη, σε συνέντευξη Τύπου πριν την ομιλία του το βράδυ στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» εξαπέλυσε οξεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το θέμα Πανούση, το οποίο χαρακτήρισε ως «το μεγαλύτερο θέμα που έχει προκύψει όλο το τελευταίο διάστημα», επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Η Ν.Δ. οφείλει να το αναδείξει πολύ περισσότερο, δεν το έχει αναδείξει αρκετά. Εγώ καλώ σήμερα με γραπτή ανακοίνωση τον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη να καλέσει τον κ. Τσίπρα σε προ ημερήσιας συζήτηση στην Βουλή να μιλήσει ο ίδιος και να δώσει εξηγήσεις στο σώμα. Το σώμα το οποίο κατά τις καταγγελίες του κ. Πανούση το βάζουν να νομοθετεί οι τρομοκράτες. Αδιανόητα πράγματα!».

Όπως ανέφερε, αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη χώρα ξεπερνάνε και την πιο μεγάλη φαντασία που μπορούσε κάποιος να έχει.

Τι ζούμε σήμερα, αναρωτήθηκε. Κάνουν μήνυση δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον κ. Πανούση για διαρροή απορρήτων εγγράφων. Λες και το σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι «πώς» έφθασαν στα χέρια της Εισαγγελίας ή στα χέρια του κ. Πανούση αυτά τα οποία μαθαίνουμε και όχι η ουσία των καταγγελλομένων. Ότι δηλαδή η ελληνική βουλή νομοθετούσε και ενδεχομένως θα ξανανομοθετήσει κατ’ εντολή των τρομοκρατών. Εάν αυτά ισχύουν είναι το πρώτο Κοινοβούλιο του δυτικού κόσμου που νομοθετεί για τους τρομοκράτες από τους τρομοκράτες.

Έχουν καταλάβει οι του ΣΥΡΙΖΑ σε τι μεγάλο κίνδυνο έχει μπει η χώρα μας; Εάν οι ξένες κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα και το Κοινοβούλιό της έχουν σχέση με τους τρομοκράτες και αρχίσουν η μία μετά την άλλη να εκδίδουν ταξιδιωτικές οδηγίες πού θα πάει ο ελληνικός τουρισμός και η ελληνική οικονομία;

Ακόμη ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει ντροπή στους ψηφοφόρους του με τις επιλογές του. «Ντρέπονται γι’ αυτό που ψηφίσαν. Και βεβαίως καλώς ντρέπονται αλλά δεν φθάνει η ντροπή, πρέπει να μετανοήσουν κιόλας. Που φέρανε την Ελλάδα μας σε αυτό το σημείο να είναι στα χέρια αυτών των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε δε ότι η Κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικής αναισχυντίας καθώς υπήρξε ανακόλουθη σε όλες τις υποσχέσεις που είχε δώσει στους πολίτες.

Πιστεύω λοιπόν ότι η ΝΔ πρέπει να βγει από τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών ισχυρή, ενωμένη και να κάνει σκληρή αντιπολίτευση στην πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών.

Εξάλλου απαντώντας σε σχετικό ερώτημα υποστήριξε ότι ο Αλ. Τσίπρας δεν θέλει να εκλεγεί ο ίδιος αρχηγός της ΝΔ και αναφέρθηκε σε πρωτοφανείς όπως είπε παρεμβάσεις που έχουν γίνει από στελέχη και βουλευτές του στα εσωκομματικά της ΝΔ για να αναρωτηθεί: «Γιατί ο κ. Τσίπρας τόσο πολύ δεν θέλει να εκλεγώ αρχηγός του κόμματος; Γιατί οι αντιεξουσιαστές χθες στον Βόλο σταμάτησαν τη δική μου ομιλία; Πράγματι προκαλώ αλλεργία στην Αριστερά. Εάν εκλεγώ πιστέψτε με θα τους προκαλέσω και αλλεργικό σοκ»

Εξάλλου αναφερόμενος στις αλλαγές που επιθυμεί να κάνει στη ΝΔ εφόσον εκλεγεί πρόεδρος, επισήμανε:

«Θέλω να δώσω στη ΝΔ ιδεολογική υπερηφάνεια και να έχουμε σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την Αριστερά πάντα με τη ΝΔ στον χώρο της κεντροδεξιάς. Η ιδεολογία της είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει. Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε για αυτές τις ιδέες. Για παρά πολλά χρόνια ζήσαμε στην Ελλάδα και ζούμε στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, αυτή η ιδεολογική ηγεμονία έφερε την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα.

Θέλω μία ΝΔ που θα δώσει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, δεν μπορεί να είναι συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Θέλω μία ΝΔ που θα φτιάξει ζωντανές και ισχυρές κομματικές οργανώσεις για να παράγουν κομματικά στελέχη.

Μία τέτοια ΝΔ που θα είναι ξανά γνήσια λαϊκό κόμμα με ένα αρχηγό που θα σπεύδει ο ίδιος να βλέπει τα προβλήματα και δεν θα περιμένει οι άλλοι να πάνε στην πόρτα του. Πιστεύω ότι έτσι θα έχει ένα πολύ καλό μέλλον και η Ελλάδα χρειάζεται μία ΝΔ που θα είναι ισχυρή γιατί η ΝΔ είναι η μόνη ελπίδα που έχει ο τόπος μας δεν υπάρχει άλλη ελπίδα».

Την ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στην... ξέχειλη από κόσμο αίθουσα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χρ. Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι αντιπεριφερειάρχες Δημ. Παπαδημόπουλος και Μαρία Μαμάρα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δ. Αδάμ, η πολιτευτής Στέλλα Μπίζιου και ένα πλήθος στελεχών που κατέκλυσαν τον χώρο.

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό συνοδευόμενος από τον βουλευτή Χρ. Κέλλα και τον Γρηγόρη Δασταυρίδη, ενώ μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας είχε συνεργασία και με τα μέλη της ΝΟΔΕ.

Διακριτική ήταν επίσης και η παρουσία της αστυνομίας κατά την ομιλία του υποψήφιου πρόεδρου της ΝΔ μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στον Βόλο, αλλά όλα κύλησαν ήρεμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass