15ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μαθητής έκλεψε πορτοφόλια... καθηγητριών!

Δημοσίευση: 11 Νοε 2015 0:53

 

«Αριστος» στις... κλοπές πορτοφολιών αποδείχθηκε 15χρονος μαθητής, καθώς κατάφερε να κλέψει τα πορτοφόλια δυο καθηγητριών γυμνασίου της Λάρισας, αλλά... «μετεξεταστέος» αποδείχθηκε στην αποφυγή της σύλληψης αφού δεν κατάφερε τελικά να ξεφύγει της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 15χρονος μαθητής, τη Δευτέρα το μεσημέρι πήγε σε άλλο σχολείο από αυτό που φοιτά, την ώρα που σχολούσαν οι μαθητές, βρίσκοντας έτσι τις πόρτες του γυμνασίου ανοιχτές. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» ο 15χρονος, όταν ρωτήθηκε από εκπαιδευτικούς για ποιο λόγο βρίσκεται στο σχολείο τους, προφασίσθηκε ότι πήγε στο γυμνάσιο ενδιαφερόμενος για μετεγγραφή από το σχολείο που φοιτά πραγματικά και κατευθύνθηκε στα γραφεία του συλλόγου διδασκόντων.

Αγνωστο πώς, ο 15χρονος χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτός, μπήκε στα γραφεία των καθηγητών όπου από τις τσάντες των δυο καθηγητριών κατάφερε να αποσπάσει τα πορτοφόλια που περιείχαν χρήματα αλλά και ατομικά έγγραφα.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή στη συνέχεια και έτσι καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα ο 15χρονος να συλληφθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ενώ με εισαγγελική εντολή αφέθηκε τελικά ελεύθερος, καθότι ανήλικος, αφού πρώτα προσδιορίσθηκε η δίκη του.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass