Σφήνα δήμου Λαρισαίων για το οικόπεδο που θα χτιζόταν το κτίριο του ΙΚΑ!

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2015 17:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:12

«Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, διεκδικεί το χώρο του οικοπέδου του ΙΚΑ, στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Ηπείρου, για δημιουργία χώρου πρασίνου και παιδικής χαράς» ανακοίνωσε πριν λίγο ο δήμος Λαρισαίων με ανακοίνωσή του στην οποία σημειώνει τα εξής:

«Μετά την απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ να μην προχωρήσει στην ανέγερση κτιρίου του Ιδρύματος, στο συγκεκριμένο  οικόπεδο στο κέντρο της πόλης και τη διενέργεια διαγωνισμού, για τη μίσθωση γραφείων για τη στέγαση των υπηρεσιών του Ιδρύματος στη Λάρισα, ο Δήμος Λαρισαίων διεκδικεί την απόδοση του συγκεκριμένου και ιδιαίτερα σημαντικού ελεύθερου χώρου, προς όφελος της πόλης  και των κατοίκων της.

Βασική θέση της δημοτικής αρχής, είναι η διεκδίκηση των ελεύθερων και αδόμητων χώρων και η διαμόρφωση τους σε κοινόχρηστους,  με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας. Γι’ αυτό το λόγο, ο Δήμος Λαρισαίων ζητά από τη διοίκηση του ΙΚΑ και το αρμόδιο υπουργείο, την παραχώρηση του οικοπέδου προκειμένου εκεί να διαμορφωθεί χώρος πρασίνου με παιδική χαρά.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, το αμέσως προσεχές διάστημα, θα επιδιώξει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, όπου θα θέσει το αίτημα, ζητώντας μάλιστα την, όσο το δυνατόν, ταχεία ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών».  

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass