ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

Σοβαρά 16χρονος μοτοσικλετιστής

Δημοσίευση: 10 Νοε 2015 0:34

 

Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, 16χρονος μαθητής που τραυματίσθηκε χθες το μεσημέρι σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Καρδίτσης, στο ύψος του Γηροκομείου.

Το ατύχημα έγινε, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας, όταν ο 16χρονος μοτοσικλετιστής που κινείτο προς το κέντρο της πόλης, στην προσπάθειά του να αποφύγει πεζό που διέσχιζε κάθετα την Καρδίτσης, συγκρούσθηκε με επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονη Λαρισαία και κινείτο στο ρεύμα προς Καρδίτσα. Τόσο ο 24χρονος πεζός όσο και η 32χρονη γυναίκα δεν τραυματίσθηκαν σε αντίθεση με τον 16χρονο ο οποίος λόγω της πρόσκρουσης, βρέθηκε στο παρμπρίζ του επιβατικού αυτοκινήτου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο ΠΝΛ όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρά κατάγματα λόγο για τον οποίο παραμένει νοσηλευόμενος, αλλά εκτός κινδύνου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις γιατρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass