ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Η μαθητιώσα νεολαία τίμησε το έπος του 1940

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2015 0:33

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Με εθνική έπαρση εορτάστηκε χθες σε όλα τα σχολεία της πόλης και επαρχίας Φαρσάλων η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Στις 12 το μεσημέρι τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Δημαρχείου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τα δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια, Προσκόπους και Οδηγούς της πόλης. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν εορτές σε όλα τα σχολεία που περιελάμβαναν ποιήματα, σκετς και τραγούδια αφιερωμένα στο έπος του 1940.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο αρχιερατικός επίτροπος π. Κων/νος Καλιώρας, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κώστας Τύμπας, οι αντιδήμαρχοι κ. Δημ. Μπαμπανίκας, κ. Χριστοδ. Παπαγεωργίου, κ. Κων/νος Γιαχνής, κ. Γιάννης Βασιλείου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός, η πρόεδρος του ΔΗΚΕΦΑ κ. Δέσποινα Συροπούλου, η πρόεδρος της Δ.Κ. Φαρσάλων κ. Βάγια Παύλου, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Μαρία Ίφου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της 61 Μ.Ε., του Α.Τ. Φαρσάλων, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, των αναπήρων πολέμου, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass