ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αποτιμούν το αποτέλεσμα, ετοιμάζονται για το συνέδριο

* Συνέλευση της Ο.Μ. Λάρισας στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ»

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2015 0:00

Πραγματοποιείται στις 7 σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» η συνέλευση της οργάνωσης μελών Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα μήνα ακριβώς μετά το πετυχημένο εκλογικό αποτέλεσμα, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσουν στον απολογισμό του εκλογικού τους αγώνα, θα αποφασίσουν για την οργανωτική ανασυγκρότηση, ενώ θα ανοίξει η συζήτηση για την πορεία που πρέπει να πάρει το κόμμα ενόψει του κρίσιμου συνεδρίου που θα διεξαχθεί τον προσεχή Φεβρουάριο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την εισήγηση της Νομαρχιακής Επιτροπής και στη συνέχεια θα πάρουν τον λόγο όσοι το επιθυμούν.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία ή μη συγκεκριμένων στελεχών, όπως των πρώην βουλευτών Ηρώς Διώτη και Δημήτρη Γελαλή, καθώς και η τοποθέτησή τους αναφορικά με τη στάση που πρόκειται να κρατήσουν το επόμενο διάστημα.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΕΛΕΡ

Πραγματοποιήθηκε εν τω μεταξύ την προηγούμενη Παρασκευή η συνέλευση της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Κιλελέρ.

Όπως τονίζεται σχετικά, «η συζήτηση έγινε με αίσθημα ευθύνης για την νέα περίοδο που διανύει η χώρα μας με τη δεύτερη θητεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Τονίστηκε πως οι αναγκαίοι συμβιβασμοί που έγιναν πρέπει να μετεξελιχθούν σε προωθητικό συμβιβασμό για ρήξεις με ό, τι έφερε τη χώρα μας στα πρόθυρα της χρεκοπίας. Η κυβέρνηση να επιμείνει στις παρεμβάσεις της με το παράλληλο πρόγραμμά μας. Να αναδεικνύει με πρωτοβουλίες της τον προσανατολισμό υπέρ των λαϊκών στρωμάτων που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ο.Μ. έκανε μια πρώτη συζήτηση για το τι κόμμα θέλουμε. Τονίστηκε η ανάγκη να είναι ένα κόμμα υπόδειγμα δημοκρατικών κανόνων λειτουργίας και αριστερού ήθους.

Η θέση του είναι μέσα στο εργαστήρι των κοινωνικών διεργασιών ως συλλογικός διανοητής - συνδιαμορφωτής των αγώνων της.

Το επόμενο διάστημα η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κιλελέρ αποφάσισε να αναπτύξει πρωτοβουλίες σε θέματα αλληλεγγύης, αντιπαλεύοντας ξενοφοβικά σύνδρομα.

Θα συμβάλει θετικά στις όποιες πρωτοβουλίες αναπτυχθούν για το αγροτοκτηνοτροφικό ζήτημα επιμένοντας - στηρίζοντας τον μικρομεσαίο αγρότη για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα».

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass