ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Πρωτοβουλίες για το δημογραφικό

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2015 10:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:56

«Θέματα όπως το φορολογικό, οι μετεγγραφές, ο φόρος πολυτελείας στα πολυτεκνικά ΙΧΕ, ο ΕΝΦΙΑ, οι διορισμοί πολυτέκνων εκπαιδευτικών και άλλα τα οποία είναι γνωστά στην πολιτεία και δεν βρίσκουν λύση αρκετό καιρό τώρα», τονίστηκαν στη διάρκεια γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν χθες μέλη του τοπικού συλλόγου πολυτέκνων στα γραφεία του.

Στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός 2014 και οικονομικός προϋπολογισμός 2015 και παρουσιάστηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής. Μιλώντας στη συνέλευση ο πρόεδρος του συλλόγου Ν. Τσιόγιας, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει το Δ.Σ. του συλλόγου για την ανάδειξη και προώθηση των θεμάτων που απασχολούν την πολύτεκνη οικογένεια τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Οι πολύτεκνοι, τόνισε, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση-επίσημη πολιτεία, βουλευτές κ. λ. π- για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα έχουν σαν στόχο την επίλυση του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ακούσει στο όνομα δημογραφικό. Οι θάνατοι έχουν προ πολλού ξεπεράσει τις γεννήσεις, τα παιδιά μας μεταναστεύουν, κανείς δεν συγκινείται πλέον... Κάτι που και ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός με δήλωσή του αναφέρθηκε στο θέμα και επισήμανε ότι είναι ανώτερο και από αυτό ακόμη το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας 5 χρόνια τώρα!

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη διατύπωση προτάσεων, σκέψεων και απόψεων των παρευρεθέντων μελών του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass