Ημερίδα Αγιολογικών Σπουδών

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2015 20:14

Στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 7 το βράδυ, η 4η ημερίδα Λαρισαϊκών Αγιολογικών Σπουδών, που διοργανώνει η ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Συνάξεως των εν Λαρίση Αγίων. Θεματικό κέντρο και αντικείμενο συζήτησης της επιστημονικής αυτής ημερίδας θα αποτελέσει η προσωπικότητα του Αγίου Αχιλλίου και η ιστορία του μητροπολιτικού ναού του, με αφορμή τα πενήντα χρόνια από τα εγκαίνιά του.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα μιλήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Λρίσης και Τυρνάβου π. Αχίλλιος Τσούτσουρας, η διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λαρίσης Σταυρούλα Σδρόλια και η αρχαιολόγος Άννα Γιαλούρη.

Η οργανωτική επιτροπή της 4ης Αγιολογικής Ημερίδας αποτελείται από τους Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο, πρόεδρο – Αρχιμ. Αχίλλιο Τσούτσουρα, γραμματέα – Αρχιμ. Ιγνάτιο Μουρτζανό και Χαράλαμπο Στεργιούλη ως μέλη.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass