ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναβλήθηκε η δίκη του Δημήτρη Παπαποστόλου

*Ηθική συμπαράσταση από συνδικαλιστές

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2015 0:54

 

Αναβλήθηκε, χθες, λόγω παρέλευσης ωραρίου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας η δίκη του προέδρου του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. Λάρισας, κ. Δημήτρη Παπαστόλου. Η υπόθεση αφορά σε μήνυση εις βάρους του κ. Παπαστόλου από πρώην διευθύντρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για συκοφαντική δυσφήμηση με αφορμή ένα έγγραφο που απέστειλε ο κατηγορούμενος κατά το παρελθόν, με την ιδιότητα του προέδρου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λάρισας και με το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, ζήτησε να λάβει στοιχεία συναδέλφων για παροχή βοήθειας. Η δίκη ορίστηκε για τον Μάρτιο του 2016. Στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας βρέθηκαν συνδικαλιστές για ηθική συμπαράσταση προς τον κ. Παπαποστόλου (φωτ.).

Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. Αθανάσιος Κικινής και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και αιρετός στο ΚΥΣΠΕ κ. Δημήτρης Μπράτης).

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε η ΕΛΜΕ ν. Λάρισας υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «Τα συνδικάτα δε φιμώνονται, δεν απειλούνται, δε διώκονται καθώς δε νομοθετούν και δεν δικάζουν κανένα, προασπίζουν τα συμφέροντα των μελών τους, εντός των ορίων του καταστατικού του συλλόγου». Το ίδιο έπραξε και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελασσόνας που σε σχετική ανακοίνωση τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Η ελευθερία της έκφρασης και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων του εργαζόμενου δεν ποινικοποιούνται».

Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass