ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Η Ελασσόνα υποδέχεται αύριο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2015 0:45

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε», του Γιάννη Μουκίδη)

Όλα είναι έτοιμα στην Ελασσόνα για την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, που θα έλθει αύριο Τρίτη 6 Οκτωβρίου στην Ελασσόνα, προκειμένου να παραστεί στις πανηγυρικές εορταστικές εκδηλώσεις της 103ης επετείου της απελευθέρωσης της Επαρχίας Ελασσόνας από τον τουρκικό ζυγό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αφιχθεί στην Ελασσόνα, λίγο πριν τις 11 το πρωί, και μετά την απόδοση των προβλεπομένων τιμών θα κατευθυνθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας, όπου θα τελεσθεί η επίσημη Δοξολογία (11 το πρωί).

Θα ακολουθήσει, στις 11.30 το πρωί, επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες στο χώρο του Ηρώου, στην κεντρική πλατεία, η ανάγνωση ανακοινωθέντος της 1ης Μεραρχίας και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο των πεσόντων και στη συνέχεια, στις 12 το μεσημέρι, θα παρακολουθήσει την μεγάλη παρέλαση στρατιωτικών και πολιτικών τμημάτων, που θα αναπτυχθεί στην παραποτάμιο οδό Μητροπολίτου Ιακώβου.

Στις 12.30 το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα κατευθυνθεί στο Δημαρχείο, όπου θα ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης Ελασσόνας.

Στη 1 μ.μ., ακολουθεί επίσκεψη του στην Ι. Μονή της Παναγίας Ολυμπιώτισσας και επίσημο γεύμα που θα παραθέσει ο «οικοδεσπότης» Δήμος Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass