ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συνέλευση πολυτέκνων

Δημοσίευση: 29 Απρ 2015 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:28

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση. Η πρώτη τακτική γενική συνέλευση ορίζεται για αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου και ώρα 18.30 στα γραφεία του Συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 18.30 στα γραφεία του Συλλόγου. Σε περίπτωση και πάλι μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί (τελευταία) την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

Στη συνέλευση θα τεθούν προς έγκριση και έλεγχο από τα μέλη: ο διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ., ο οικονομικός απολογισμός του 2014 και ο προϋπολογισμός του 2015, η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση ενώ θα παρουσιασθούν απόψεις και προτάσεις μελών. Στη γενική συνέλευση μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της γενικής συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass