ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Εποικοδομητική επίσκεψη Δ. Γελαλή στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 26 Απρ 2015 12:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:24

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Τον Τύρναβο επισκέφθηκε χθες ο μεσημέρι ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρης Γελαλής ο οποίος είχε επαφές με τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Γελαλή, ο οποίος επισήμως ανέλαβε τα καθήκοντά εδώ και ελάχιστες ημέρες, ήταν να συζητηθούν και να προωθηθούν θέματα που άπτονται του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου του Δήμου Τυρνάβου. Παράλληλα ήταν η συνέχεια συζήτησης που έγινε στην Αθήνα όταν ο κ. Σαρχώσης συνοδευμένος από αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με τον κ. Γελαλή όπου τέθηκαν ζητήματα όπως τον τομέα των αγροτικών προγραμμάτων, βιωσιμότητάς τους, δικαιωμάτων φύτευσης αμπελιών, αλλά και του προβλήματος του περονόσπορου. Επίσης για τον κτηνοτροφικό κόσμο το μεγάλο πρόβλημα του καταρροϊκού πυρετού που πλήττει την κτηνοτροφία.

Ο κ. Γελαλής ενημέρωσε τόσο τον δήμαρχο, τα στελέχη της δημοτικής αρχής, αλλά και εκπροσώπους φορέων ότι για όλα τα παραπάνω ενημέρωσε τον αρμόδιο υπουργό κ. Αποστόλου και σύντομα θα είναι σε θέση να έχει θετικές απαντήσεις και αποτελέσματα.

Στης συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο διευθυντής του Δήμου κ. Πέτρος Οντούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΣΠΤΑ κ. Ανδρέας Ντάμτσιος οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μάκης Κατσικαβέλας και Γιάννης Γκαμπέτας, ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα και στέλεχος της Πανελλήνιας Ενωσης Κτηνοτρόφων κ. Ζήσης Παρλίτσης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου κ. Βασίλης Μίγας κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass