Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ) ΓΚΑΡΓΚΙΝΟΥΔΗ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ξεψύχησε Λαρισαία ενώ θήλαζε το μωρό της

Δημοσίευση: 26 Απρ 2015 12:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:24

 

Κατά τη διάρκεια της πιο τρυφερής στιγμής της ζωής της, άφησε την τελευταία της πνοή 35χρονη Λαρισαία στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Σουλτάνα (Τάνια όπως ήταν γνωστή) Γκαργκινούδη ξεψύχησε την ώρα που είχε στην αγκαλιά τον γιο της Άγγελο – Ιωάννη και τον θήλαζε. Η άτυχη μητέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα γύρω στις 8 το βράδυ της Παρασκευής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν ήδη αργά. Η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της 35χρονης τα οποία θα γίνουν αργότερα γνωστά.

Η Τάνια Γκαργκινούδη ήταν παντρεμένη με τον Ιωάννη Κουτσαναστάση και έφεραν στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες τον γιο τους Ιωάννη- Άγγελο. Σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες στην Κομοτηνή και εργαζόταν στον ΟΓΑ παίρνοντας αργότερα μετάθεση για την Κρήτη όπου και ζούσε το τελευταίο διάστημα.

Η άτυχη Τάνια στην πόλη της Λάρισας ασχολήθηκε έντονα με την Ερασιτεχνική Σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου Λάρισας και μάλιστα είχε ταξιδέψει ακόμα και στο Κάιρο της Αιγύπτου με την Ερασιτεχνική για παραστάσεις και παράλληλες δράσεις. Αυτή είναι η δεύτερη απώλεια για την Ερασιτεχνική Σκηνή καθώς πριν από λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή ο Ανδρέας Τσατσαρής .

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα και ώρα 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass