Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ

Συζητήθηκαν θέματα υγείας του Δήμου Τυρνάβου

Δημοσίευση: 26 Απρ 2015 12:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:24

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

 

Συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης με τον νέο διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου καθώς και με την υποδιοικήτρια κ. Αγγ. Βαγενά

Ο κ. Σαρχώσης ο οποίος συνοδευόταν από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλατζή, στελέχη της δημοτικής αρχής, αλλά επίσης τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Νικιτίδου έθεσε τα χρόνια και σοβαρά προβλήματα που αφορούν την υγεία τόσο στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου όσο στο αγροτικό περιφερειακό ιατρείο του Αμπελώνα και τα αγροτικά ιατρεία στα χωριά όπου θα πρέπει να τα επισκέπτεται γιατρός πιο συχνά μέσα στην εβδομάδα.

Ο κ. Σαρχώσης απευθυνόμενος προς τον κ. Αντωνίου και την κ. Βαγενά ζήτησε να υπάρξει το γρηγορότερο δυνατό η στελέχωση με προσωπικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, αλλά και διοικητικό. Αναφέρθηκε στην έλλειψη χρήσης ασθενοφόρου του Κ.Υ. Τυρνάβου όλο το 24ωρο και ζήτησε την τοποθέτηση οδοντιάτρου και παιδιάτρου.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα της ασφάλειας των εργαζομένων στο Κ.Υ.Τ. και την προστασία τους από φαινόμενα επιθέσεων ειδικά τις ημέρες και νύχτες των εφημεριών. Ακόμα έκανε λόγο για ελλιπή χρηματοδότηση με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο Δήμος Τυρνάβου να συμβάλει οικονομικά ακόμα και για πετρέλαιο τον χειμώνα.

Τέλος ζήτησε να προχωρήσει άμεσα η ΥΠΕ στην αποδοχή της δωρεάς ενός απινιδωτή και ενός καρδιογράφου που έκανε στο περιφερειακό ιατρείο Αμπελώνα ο κ. Γεώργιος Αρχοντής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass