ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Αποτίμηση αποτελέσματος από το «Ποτάμι» Λάρισας

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2015 8:00

 

Συνέλευση, για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, οργανώνει το «Ποτάμι» Λάρισας, σήμερα Παρασκευή, στο Εμπορικό Επιμελητήριο, στις 8 μ.μ.

Το Ποτάμι Λάρισας καλεί τους εθελοντές, φίλους και ψηφοφόρους να παρευρεθούν σε αυτή την ανοικτή ολομέλεια, προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους, να μεταφέρουν την εμπειρία τους και να θέσουν τις προτάσεις τους για την επόμενη μέρα.

Όπως ανακοινώνει: «Οι εκλογές τελείωσαν και ανέδειξαν την κυβέρνηση που υπέγραψε το μνημόνιο, ως την κυβέρνηση που θα το εφαρμόσει.

Μετά από μια εντόνως πολωμένη περίοδο από το αντιφατικό δημοψήφισμα και μετά, οι λογικές πολιτικές δυνάμεις του τόπου συμφωνούν ότι πλέον δεν υπάρχει ούτε μια μέρα για χάσιμο.

Είναι απαραίτητο να ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ανασυγκρότηση της οικονομίας, τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, την ενίσχυση των ελεύθερων επαγγελματιών και την ανακούφιση των ανέργων.

Το Ποτάμι της Λάρισας θέλει άμεσα να προχωρήσει σε μια ψύχραιμη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η ικανοποίηση για την επανεκλογή του ιδιαίτερα πετυχημένου βουλευτή κ. Μπαργιώτα δεν μπορεί να υπερκαλύψει τον προβληματισμό για την πτώση των ποσοστών του Ποταμιού πανελλαδικά και συνεπακόλουθα και τοπικά στη Λάρισα.

Δικαιολογίες και προφάσεις όπως η αποχή, οι άστοχες δημοσκοπήσεις ή η πόλωση, δεν μπορούν να αποτελέσουν επαρκή τεκμηρίωση για την απώλεια ψηφοφόρων, σε ένα κίνημα που έχει μάθει να μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας. Η ώρα για να ξεκινήσει η αντιμετώπιση των όποιων αστοχιών ή λαθών μπορεί να συνέβησαν το τελευταίο διάστημα είναι τώρα. Το Ποτάμι μίλησε πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας και μόνο την αλήθεια θέλει να ακούει από τους εθελοντές του.

Η επόμενη μέρα θα βρει το Ποτάμι πιο έμπειρο κοινοβουλευτικά, πιο μαχητικό και πιο δυναμικό ώστε να συνεχίσει να αποτελεί το μεταρρυθμιστικό παράγοντα του πολιτικού συστήματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass