ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Εννέα οι εντεταλμένοι σύμβουλοι

* Πρόκειται για τους δημοτικούς συμβούλους Θωμ. Δαούλα, Μιχ. Αναστασίου, Κων. Τσιαούση, Αθ. Αδαμόπουλο, Αθ. Βλησσαρούλη, Χρ. Τσιλιμίγκα, Μανθ. Σαρρή, Γ. Ζαούτσο και Γ. Κωσταρόπουλο ο οποίος έχει τη δυνατότητα υπογραφής

Δημοσίευση: 24 Απρ 2015 11:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:20

Στον ορισμό εννέα τελικά εντεταλμένων συμβούλων προχώρησε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης υπογράφοντας χθες τη σχετική απόφαση. Πρόκειται για δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας οι οποίοι αναλαμβάνουν αυξημένα καθήκοντα παράλληλα με τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων, με απώτερο σκοπό, την καλύτερη κατανομή του έργου και την υλοποίηση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής.

Εντεταλμένοι σύμβουλοι λοιπόν τοποθετούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι: Θωμ. Δαούλας (με αρμοδιότητα το Κυνοκομείο), Μιχ. Αναστασίου (Κοινωνικό Παντοπωλείο), Κων. Τσιαούσης (ΚΑΠΗ), Αθαν. Αδαμόπουλος (Αδειοδοτήσεις, Διαφημίσεις, Ρύθμιση Εμπορικών Δραστηριοτήτων), Αθαν. Βλησσαρούλης (Κοιλάδα), Χρ. Τσιλιμίγκας (Λαογραφικό Μουσείο), Μανθ. Σαρρής (Επιχειρησιακό Σχεδιασμό), Γ. Ζαούτσος (Πολιτική Προστασία), και Γ. Κωσταρόπουλος ο οποίος έχει τη δυνατότητα υπογραφής «όλων των υπηρεσιακών εγγράφων που αφορούν τη λειτουργία του Τμήματος Αθλητισμού της Διεύθυνσης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής».

Αναλυτικότερα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων «με απόφαση του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη, ανατέθηκαν καθήκοντα, για συγκεκριμένες αρμοδιότητες, σε δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας. Η άσκηση των καθηκόντων, γίνεται χωρίς αμοιβή, και μέχρι τις 3 Μαρτίου του 2017, δηλαδή μέχρι την ημερομηνία λήξης της θητείας των αντιδημάρχων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, ανατέθηκαν τα συγκεκριμένα καθήκοντα στους εξής συμβούλους: Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δαούλα Θωμά, την οργάνωση, την εποπτεία και το συντονισμό όλων των λειτουργιών του Κυνοκομείου, που ανήκει στο Τμήμα Ζώων Αστικού Χώρου της Δ/νσης Πρασίνου.

 Στο δημοτικό σύμβουλο κ. Αναστασίου Μιχαήλ, την οργάνωση, την εποπτεία και το συντονισμό όλων των λειτουργιών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που ανήκει στο Τμήμα Υποστήριξης Ερευνών & Κοιν. Αρωγής της Δ/νσης Πρόνοιας. Στο δημοτικό σύμβουλο κ. Τσιαούση Κων/νο, την οργάνωση, την εποπτεία και τον συντονισμό όλων των λειτουργιών των ΚΑΠΗ που ανήκουν στη Δ/νση Πρόνοιας.

Στο δημοτικό σύμβουλο κ. Αδαμόπουλο Αθανάσιο, την οργάνωση, την εποπτεία και το συντονισμό των τμημάτων: Αδειοδοτήσεων και Διαφημίσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Τοπικής-Αγροτικής Οικονομίας.

Στον δημοτικό σύμβουλο κο Βλησσαρούλη Αθανάσιο, την οργάνωση, την εποπτεία και τον συντονισμό των υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Κοιλάδας (παρ. 4 αρ. 59 Ν. 3852/2010). Στον δημοτικό σύμβουλο κ. Τσιλιμίγκα Χρήστο, την οργάνωση, την εποπτεία και τον συντονισμό όλων των λειτουργιών του Λαογραφικού Μουσείου, που ανήκει στο Τμήμα Πολιτισμού Επιστημών της Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοιν. Πολιτικής, στο πλαίσιο της σχετικής προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί.

Στον δημοτικό σύμβουλο κ. Σαρρή Ματθαίο, την οργάνωση, την εποπτεία και το συντονισμό όλων των λειτουργιών της Δ/νσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δήμου. Στον δημοτικό σύμβουλο κ. Ζαούτσο Γεώργιο, την οργάνωση, την εποπτεία και τον συντονισμό όλων των λειτουργιών που αφορούν στην Πολιτική Προστασία του Δήμου.

Στον δημοτικό σύμβουλο, κ. Κωσταρόπουλο Γεώργιο: Την οργάνωση, την εποπτεία και τον συντονισμό όλων των λειτουργιών του Τμήματος Αθλητισμού της Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοιν. Πολιτικής. Την εξουσιοδότηση υπογραφής όλων των υπηρεσιακών εγγράφων που αφορούν στη λειτουργία του Τμήματος Αθλητισμού της Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοιν. Πολιτικής» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass