ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ 54ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ

Ισόβια για τον φόνο του αφεντικού του

Δημοσίευση: 23 Απρ 2015 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:20

Ποινή ισόβιας κάθειρξης, όπως και πρωτόδικα, επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε 54χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, για τον φόνο του 59χρονου πρώην εργοδότη του, σε χωριό του ν. Καρδίτσας.

Η δολοφονία έγινε τον Ιούνιο του 2011, στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων και εμπλέκεται και συμπατριώτισσα του δράστη. Ο δράστης και η γυναικά εργάζονταν σε αγροτικές εργασίες του θύματος, στο παρελθόν. Ο 54χρονος αλλοδαπός διατηρούσε δεσμό με τη συμπατριώτισσά του και διέμεναν σε χώρο, που τους είχε παραχωρήσει ο εργοδότης. Αλλά δημιουργούνταν συχνά καβγάδες και το αφεντικό τον απέλυσε, το έτος 2010. Το ζευγάρι χώρισε, αλλά ο δράστης παρενοχλούσε τη γυναίκα και το θύμα της είπε να τον χωρίσει ή να φύγει από τη δουλειά. Ο φόνος έγινε , όταν πήγαν θύμα και γυναίκα να βρουν τον δράστη και να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Τότε ο 54χρονος μαχαίρωσε τον 59χρονο σε πολλά σημεία του σώματός του και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στη συνέχεια διέφυγε, αλλά βρέθηκε από τους αστυνομικούς, εκεί κοντά. Είχε ομολογήσει την ενοχή του, από την πρώτη στιγμή. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο ανθρωποκτονίας, οπλοφορίας και οπλοχρησίας και εκτός των ισοβίων, του επέβαλε και ποινή φυλάκισης δύο χρόνων. Οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές.

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass