Πασχαλινό γεύμα από τον Δ. Λαρισαίων για απόρους- άστεγους

Δημοσίευση: 16 Απρ 2015 19:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:06

 

Πασχαλινό γεύμα για απόρους και άστεγους κατοίκους της Λάρισας, οργάνωσε το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Λαρισαίων, στη συνεχόμενη προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών, που έχουν ανάγκη. Σε δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Την αλληλεγγύη, αλλά και την έμπρακτη στήριξη τους σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, επέδειξαν τοπικά καταστήματα όπως: αρτοποιεία, κρεοπωλεία, η Κεντρική Λαχαναγορά,  αλλά και απλοί πολίτες της Λάρισας προσφέροντας, τρόφιμα για το Πασχαλινό Τραπέζι του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Λαρισαίων. Χαρακτηριστικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα αρτοποιεία  όπως “ΑΦΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΤΟΛΑ Ο.Ε.”, “ΚΟΥΚΟΛΙΤΣΟΣ”, “ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Ο.Ε.”, “ΜΑΛΙΣΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ & ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο.Ε.”, “ΝΕΝΤΟΥΔΗΣ”, “BREAD SHOP”, “ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ”, “ΑΧΙΛΛΕΑΣ”, “ΑΦΟΙ ΑΗΔΟΝΗ Ο.Ε.”  όπου συνέβαλαν δωρίζοντας τσουρέκια και κουλούρια, το κρεοπωλείο “ΛΙΟΠΡΑΣΙΤΗΣ” για την προσφορά σε κρέατα, τα σούπερ μάρκετ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” και “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”, τα πτηνοτροφεία “ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ” & “ΜΑΝΩΛΑΣ” για τη χορηγία αυγών, καθώς και την 1η Στρατιά που παρασκεύασε 50 κιλά ψωμί για το πασχαλινό τραπέζι. Τη διανομή των γευμάτων, η οποία πραγματοποιήθηκε το Μ. Σάββατο στο χώρο της τραπεζαρίας του Κοινωνικού Συσσιτίου παρευρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δεληγιάννης Δημήτρης και η Διευθύντρια Πρόνοιας κ. Ζιώγα Έφη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass