Εβδομάδα οικογενειακού εθελοντισμού

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2015 19:49

Εβδομάδα του «Οικογενειακού Εθελοντισμού», θεσπίζει το Χαμόγελο του Παιδιού. Από 5 έως 11 Οκτωβρίου, το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήριο του Οργανισμού στην Ηφαίστου 9 στη Λάρισα περιμένει τις οικογένειες που θα δηλώσουν συμμετοχή να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλουμε για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και να αποτελέσουν τα νέα μέλη της ευρύτερης Οικογένειας του Χαμόγελου. Για μία εβδομάδα, το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας θα ανοίξει τη πόρτα του στις οικογένειες που θέλουν να συμμετέχουν στο έργου του Χαμόγελου και να έρθουν σε επαφή με την ιδέα του Εθελοντισμού. Οι οικογένειες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν την ανάλογη φόρμα (http://goo.gl/forms/IXlp6xS4s6) μέχρι και 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Τι είναι το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι; Αποτελεί το χώρο δημιουργίας των κατασκευών (κοσμήματα, χειροποίητες κατασκευές κτλ.) που διατίθενται στα bazaar του οργανισμού και γίνεται και η προετοιμασία των παραγγελιών σε μπομπονιέρες. Βασίζεται κατά κύριο λόγο στους εθελοντές του, οι οποίοι αφιερώνουν χρόνο και φαντασία στην προετοιμασία των κατασκευών. Δεν χρειάζεται εξειδίκευση ή προϋπηρεσία στον χώρο των κατασκευών, παρά μόνο διάθεση και όρεξη για καλλιτεχνική έκφραση. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 20 χρόνια τώρα συνεχίζει και παράγει έργο στον τομέα της παιδικής προστασίας βασιζόμενο, πέραν των εργαζομένων επαγγελματιών, και σε ένα πολύ σημαντικό πυλώνα του: στους Εθελοντές του. Πρόκειται για ανθρώπους, ενήλικες και παιδιά, που «δημιουργούν» και προσφέρουν ακούραστα χρόνο από τη καθημερινότητά τους στηρίζοντας τις Δράσεις του Οργανισμού. (http://www.hamogelo.gr/115.1/Tomeis-ethelontikhs-prosforas). Άνθρωποι που μοιράστηκαν και μοιράζονται το ίδιο όραμα με τον μικρό ιδρυτή μας, που έχουν πιστέψει στις αξίες του εθελοντισμού και με τη βοήθειά τους έχουμε κατορθώσει τόσα χρόνια να στηρίξουμε περισσότερα από 1.000.000 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass