ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αλληλεγγύη στο λαό της Βενεζουέλας

Δημοσίευση: 14 Απρ 2015 22:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:01

Την αλληλεγγύη της στο λαό της Βενεζουέλας, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας και συγκεκριμένα αναφέρει: «Απαιτούμε την κατάργηση του διατάγματος του προέδρου των ΗΠΑ Ομπάμα, που χαρακτηρίζει τη Βενεζουέλα ως “ασυνήθιστη και εξαιρετική απειλή, για την εθνική ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ”.

Οι επεμβάσεις των ΗΠΑ στις εσωτερικές υποθέσεις της Βενεζουέλας και οι προσπάθειες που καταβάλλουν μαζί με τις αντιδραστικές δυνάμεις της χώρας για την ανατροπή του εκλεγμένου προέδρου Ν. Μαδούρο και της κυβέρνησής του είναι απαράδεκτες και επικίνδυνες.

Αποτελούν μέρος της πολιτικής της δολιοφθοράς και των πραξικοπημάτων που στιγματίζουν τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τους συμμάχους του ενάντια στους λαούς της Λατινικής Αμερικής και εκλεγμένων κυβερνήσεων που δεν είναι αρεστές στις ΗΠΑ.

Όχι στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Βενεζουέλα. Η πορεία της χώρας είναι υπόθεση του λαού της. Άμεση κατάργηση του επικίνδυνου διατάγματος Ομπάμα».

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass