ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

Πλήρωσε και ο δήμος και οι δημότες

*Κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων Γ. Σούλτη και Απ. Καλογιάννη

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2013 22:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:01
Κοινή ανακοίνωση με ερωτηματικά προς τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΕΛ Βάιου Κυριτσάκα σχετικά με την διοργάνωση του Φεστιβάλ Πηνειού, εξέδωσαν οι Γιώργος Ζαούτσος και Αλέξης Μπατζιανούλης εκπρόσωποι των παρατάξεων "Λαρισαίων Πόλις" και "Ενωτική Πρωτοβουλία" αντιστοίχως, σημειώνοντας: «Πριν λίγες μέρες υπήρχαν επιστολές, που έθεταν ζητήματα για την οργάνωση του Φεστιβάλ Πηνειού. Περιμέναμε κάποιοι να έχουν πάρει το «μήνυμα». Δυστυχώς διαψευστήκαμε. Επισκεπτόμενοι το Φεστιβάλ Πηνειού, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι στο χώρο του φεστιβάλ λειτουργούσε υπαίθρια δραστηριότητα «τραμπολίνο», όπου ο κόσμος πλήρωνε εισιτήριο (4 ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για τα παιδιά).
Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση του Διοικητικό Συμβούλιου του ΔΟΠΑΕΛ, το οποίο είναι κατά το νόμο αρμόδιο για την διοργάνωση και τα οικονομικά του Φεστιβάλ, έλεγε ότι «για τις αθλητικές δραστηριότητες (οι οποίες ήταν 4 σύμφωνα με την προσφορά) ο επιχειρηματίας θα εισπράξει κάποιο ποσό(16.000 +ΦΠΑ=19.860 ευρώ) από τον δήμο και δεν θα εισπράττει εισιτήριο από τους δημότες. Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση πάρθηκε μετά από παρέμβασή μας και παρά την εισήγηση της κ. Οικονόμου που επέμενε και να πληρώσει ο δήμος το ποσό, και να πληρώνουν οι δημότες εισιτήριο 2 ευρώ, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ωστόσο, στο φεστιβάλ είδαμε μόνο το «τραμπολίνο»! Οι Λαρισαίοι πλήρωναν. Και όταν ανατρέξαμε στα μη υπογεγραμμένα ακόμη πρακτικά της συνεδρίασης, κάποιος(;), κάποιοι(;) είχαν προσθέσει τη φράση «….το θέμα αυτό παραμένει ανοιχτό!». Επειδή οι… «λεπτομέρειες» έχουν τη σημασία τους, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ ας μας απαντήσει:
• Με ποιανού την παρέμβαση δεν τηρούνται οι αποφάσεις του Δ.Σ;
• Ποιος αποφάσισε να πληρώνει ο κόσμος εισιτήριο και ποιος καθόρισε την τιμή στα 4 και 3 ευρώ;
• Με ποια διαδικασία δόθηκε αυτή η προσφορά και πότε δημοπρατήθηκε ; Θα παρακαλούσαμε επίσης να διορθωθεί το πρακτικό πριν έλθει προς υπογραφή και επικύρωση από τα μέλη του Δ.Σ. Για τη συνέχεια επιφυλασσόμαστε. Γιατί, το γεγονός ότι το Φεστιβάλ από την άποψη της συμμετοχής των Λαρισαίων πάει καλά, δεν μπορεί να αποτελεί για κάποιους άλλοθι, για να κάνουν ό, τι θέλουν».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass