ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

«Ανεξάρτητος» ο Θανάσης Αγγέλης

* «Ανύπαρκτη η λειτουργία της ομάδας»

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2013 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:30
Της Μαρίνας Αποστολοπούλου
Ανεξάρτητος είναι από χθες ο περιφερειακός σύμβουλος της πλειοψηφίας Θανάσης Αγγέλης, ο οποίος με σύντομή επιστολή που έστειλε προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους γνωστοποίησε τη σχετική απόφασή του, επικαλούμενος –μεταξύ άλλων- την ανύπαρκτη λειτουργία της περιφερειακής ομάδας μέχρι σήμερα και κατηγορώντας τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό ότι απαξίωσε στην πράξη τον θεσμό του περιφερειακού συμβούλου.
Με τη σχετική ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση του Θ. Αγγέλη ξεκίνησε χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο από τον κ. Παπαχαράλαμπους χωρίς το θέμα να πάρει περαιτέρω έκταση.
Ωστόσο η πρακτική αποστασιοποίηση του κ. Αγγέλη από την ομάδα αποτελεί εδώ και καιρό μία πραγματικότητα καθώς απείχε από τις συνεδριάσεις της ομάδας, ενώ από καιρό ήταν εμμέσως εκπεφρασμένη η δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν αξιοποιήθηκε σε κάποια από τις θέσεις των θεματικών αντιπεριφερειαρχών.
Κατόπιν τούτου, η ομάδα της πλειοψηφίας αριθμεί πλέον 30 από 31 περιφερειακούς συμβούλους.
Ο ίδιος ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΓΕΛΗ
Συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος πλέον περιφερειακός σύμβουλος Θαν. Αγγέλης στην επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο του ΠΣ επισημαίνει τα ακόλουθα:
«Η ανύπαρκτη πολιτικά λειτουργία της περιφερειακής μας ομάδας μέχρι σήμερα, που αυταρχικά επέλεξε και επέβαλε ο περιφερειάρχης απαξιώνοντας στην πράξη τον θεσμό του περιφερειακού συμβούλου και τα γεγονότα που μεσολάβησαν στο εσωτερικό της παράταξης, μου επιβάλλουν να δώσω και τυπικό χαρακτήρα στην πολιτική μου αυτονομία από την παράταξη «Συμμαχία υπέρ των πολιτών».
Προβαίνω στην ενέργεια αυτή με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον θεσμό της Αιρετής Αυτοδιοίκησης την οποία υπηρετώ για χρόνια και τη συνεχή παρότρυνση των κομματικών μου φίλων, συνεργατών και συνοδοιπόρων μου που πιστεύουμε πως ως ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος θα διατηρήσω μια πιο ανοιχτή, ειλικρινή, γόνιμη και θερμή επικοινωνία – όπως άλλωστε έκανα πάντα – με τον κόσμο ο οποίος με στηρίζει ολόψυχα για δεύτερη δεκαετία που ασχολούμαι με την Αιρετή Αυτοδιοίκηση δευτέρου βαθμού .
Θα συνεχίσω να στηρίζω οτιδήποτε θετικό συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο με γνώμονα τις αρχές της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας, για το συμφέρον των πολιτών και την ανάπτυξη της περιφέρειας Θεσσαλίας».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass