ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Νέα προιόντα από τους Ενεργούς Πολίτες

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2013 15:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:15

Συνεχίστηκαν και σήμερα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας οι παραγγελίες των Λαρισαίων για τα νέα προϊόντα που θα διανείμουν αύριο Σάββατο οι «Ενεργοί Πολίτες». Οι εθελοντές-μέλη των Ενεργών Πολιτών, έστησαν τραπεζάκια, καταγράφοντας τις συμμετοχές όλων εκείνων που θέλουν να αγοράσουν προϊόντα που είναι αυτή τη φορά προς διάθεση. Για άλλη μια φορά οι Λαρισαίοι έδειξαν την προτίμηση τους στα φτηνά και ποιοτικά προϊόντα που διαθέτουν παραγωγοί ή συνεταιρισμοί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 

Αυτή τη φορά θα διατεθούν στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης τέσσερα προϊόντα, δύο από το ν. Λάρισας, ένα από το Δομοκό και ένα από περιοχή του Πηλίου. Τα δύο από αυτά τα έχουν δοκιμάσει οι Λαρισαίοι από προηγούμενη διανομή και ζήτησαν να διατεθούν ξανά: πρόκειται για τη φέτα και το γίδινο τυρί Βερδικούσιας και το αλεύρι «χωριάτικο Δομοκού» της ΕΑΣ Λαμίας (κίτρινο) για ψωμί και πίτες. Επίσης, θα διανεμηθούν φυσικό σαπούνι από λάδι ελιάς και φακές Κυπαρίσσου Λάρισας, για την οποία όσοι δοκίμασαν εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια.

Πιο συγκεκριμένα: Το αλεύρι «Χωριάτικο Δομοκού» θα διατεθεί στην τιμή των 6,50  ευρώ η 10κιλη συσκευασία (τιμή κιλού, 0,65 ευρώ). Η φέτα και γίδινο τυρί «Ιγγλέζου» από την Βερδικούσια Ελασσόνας σε πλαστική συσκευασία των 4.200 γρ καθαρό βάρος, στην τιμή των 25  € με το Φ.Π.Α. (τιμή κιλού 5,98 €). Η Φακή είναι από την Κυπάρισσο Λάρισας, ελληνικής ποικιλίας «Σάμου», σε δίκιλη συσκευασία (2kg) στην τιμή των 1,80€ (τιμή κιλού 0,90€) από τον παραγωγό Κωνσταντίνο Δοξαριώτη. Το Χειροποίητο Φυσικό Σαπούνι Ελαιολάδου (75% από παρθένο ελαιόλαδο από τον Λαύκο Πηλίου) θα διατεθεί σε συσκευασία τεσσάρων σαπουνιών συνολικού καθαρού βάρους μισού κιλού, στην τιμή των 2,50 €.

Να σημειωθεί ότι το αντάλλαγμα των Ε.Π από τη διανομή των προϊόντων που διατίθενται κάθε φορά είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με ποσοστό του προϊόντος που θα διατεθεί και το οποίο μοιράζεται σε οικονομικά  αδύναμους συμπολίτες. 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass