ΟΜΙΛΙΑ Ν. ΒΟΥΤΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Ακύρωση των μνημονίων και ευρύτερες πλειοψηφίες στον λαό»

Δημοσίευση: 18 Απρ 2013 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:40
«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ αφορά στην ακύρωση των μνημονίων και στην αναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης» τόνισε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Αθήνας Νίκος Βούτσης μιλώντας χθες βράδυ σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Η αποσαφήνιση έγινε από τον κ. Βούτση με αφορμή και ένα «λάθος διατύπωσης» όπως διευκρινίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τοποθέτηση του επικεφαλής του κόμματος Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έκανε λόγο για «αναστολή» του μνημονίου.
Η εκδήλωση, που έγινε στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ», αφορούσε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τον κ. Βούτση να ασκεί έντονη κριτική στην κυβερνητική πολιτική και στις «επώδυνες, όπως τις χαρακτήρισε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, επιπτώσεις των μέτρων που ελήφθησαν στο παρελθόν αλλά και σε αυτά που συνομολογήθηκαν προχθές» σημειώνοντας μάλιστα το ερώτημα «να μας πούνε ποιοι συμπεριλαμβάνονται στις ρυθμίσεις για τα στεγαστικά δάνεια». Ο κ. Βούτσης με αφορμή δημοσκοπήσεις χαρακτήρισε ικανοποιητικά τα «σταθερά ποσοστά» του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να υπάρξουν «ευρύτερες πλειοψηφίες στο λαό και όχι «λύσεις που δίνει ο εκλογικός νόμος στο πρώτο κόμμα». Για να σημειώσει τέλος ότι «το ΚΚΕ δεν ενθαρρύνει αυτή τη στιγμή» την πολιτική των συμμαχιών για «μια αριστερή διακυβέρνηση».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass