ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΤΕΙ

Κανονικά τα μαθήματα

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2013 20:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:04

Κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα στο ΤΕΙ Λάρισας από την ερχόμενη Τρίτη, μετά από απόφαση της συνέλευσης του συλλόγου εκπαιδευτικού προσωπικού. Οι εκπαιδευτικοί του ΤΕΙ Λάρισας θα επαναλάβουν τη συνέλευσή τους στις 12 το μεσημέρι  της Τετάρτης 27 Μαρτίου όπου θα εκτιμήσουν τα νεότερα δεδομένα και θα καθορίσουν εκ νέου τη στάση τους με αφορμή το σχέδιο Αθηνά. 

Χθες οι σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη της Σχολής τους με αφορμή και το γεγονός ότι στο σχέδιο, όπως παρουσιάσθηκε από το υπουργείο Παιδείας με την τελική του μορφή, το νεοϊδρυθέν Τμήμα Διοίκησης δεν εντάσσει ως κατεύθυνση το σημερινό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.  Από το υπουργείο Παιδείας στο οποίο απευθύνθηκε η διοίκηση του ΤΕΙ Λάρισας δόθηκε η εξήγηση ότι πρόκειται για παράλειψη η οποία θα διορθωθεί ενώ υπενθυμίζεται ότι στο σχέδιο, το Τμήμα Διοίκησης θα δίνει επίσης τις κατευθύνσεις, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Διαχείρισης Έργων, Διοίκησης Επιχειρήσεων αλλά και την κατεύθυνση Μάρκετινγκ. Σε ότι αφορά τέλος το σχέδιο, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του Τμήματος Δασοπονίας στο παράρτημα της Καρδίτσας το οποίο μεταφέρεται από το νέο ακαδημαϊκό έτος στο Καρπενήσι, με την εκπαιδευτική κοινότητα της Καρδίτσας να διεκδικεί την ένταξη του Τμήματος στο μεταβατικό στάδιο που προβλέπει οριστικό λουκέτο από το 2018.     

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass