ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συγκροτήθηκε Ταξική Αντιιμπεριαλιστική Κίνηση

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2013 14:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:56

 

 Προσπάθεια δημιουργίας μετώπου αντιιμπεριαλιστικής πάλης αναλήφθηκε και στη Λάρισα, Προσπάθεια δημιουργίας μετώπου αντιιμπεριαλιστικής πάλης αναλήφθηκε και στη Λάρισα, όπως και σε μια σειρά άλλων πόλεων.

Μετά από σχετική συνάντηση ανακοινώθηκε ότι «το όλο εγχείρημα κρίνεται επιτυχημένο τόσο από την προσέλευση κόσμου, όσο και από την συμμετοχή αυτού στην συζήτηση που ακολούθησε. Από τις παρεμβάσεις συναγωνιστών  στη εκδήλωση, έγινε  φανερό ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για το πώς κινούμαστε από εδώ και πέρα και το πως συγκροτούμε τον αγώνα μας κόντρα στης λογικές διαχείρισης και ηττοπάθειας και πάρθηκε η απόφαση για τη συγκρότηση της Ταξικής Αντιιμπεριαλιστικής Κίνησης».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Πάνω από δυο χρόνια ζούμε έναν εφιάλτη που ούτε στα χειρότερά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Η φτώχεια, η εξαθλίωση, η ανεργία, οι απολύσεις, η καθημερινή τρομοκρατία κυριαρχούν σε κάθε μας βήμα, σε κάθε μας στιγμή.
-Τα απανωτά μνημόνια, ο εφιαλτικός κλοιός της Ε.Ε. του ΔΝΤ και όλων των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών, η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, η κρατική καταστολή και η φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής καθημερινά ματώνουν τη ζωή μας.
-Η κυβέρνηση και τα συμφέροντα που υπηρετεί, ξένα και ντόπια, προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα τα κάνουν για το καλό μας. Για να “σώσουν την πατρίδα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και θέλουν να σκύψουμε κι άλλο το κεφάλι.
-Τα κόμματα της αντιπολίτευσης που αναφέρονται στην αριστερά διεκδικούν το ρόλο του άξιου διαχειριστή της κρίσης του συστήματος, προβάλλοντας την γραμμή της μεταρρύθμισης της βάρβαρης πολιτικής. Μένουν ουσιαστικά μακριά από τα προβλήματα και τους αγώνες του λάου, προσμένοντας την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
-Το συνδικαλιστικό κίνημα βρίσκεται δεμένο χειροπόδαρα από ηγεσίες που ούτε θέλουν ούτε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της αντίστασης στη ζοφερή πραγματικότητα».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass