ποσό 1.000.000 ευρώ για εθνικές οδόυς στο ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2013 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:45

Ποσό 1,000.000 ευρώ για συντήρηση οδών

 

Σε απάντηση της ερώτησης του βουλευτή Ν. Λάρισας της ΔΗΜ.ΑΡ., κ. Θωμά Ψύρρα, σχετικά με την «επικινδυνότητα στους παράδρομους των οδικών αξόνων και την ανάγκη παρεμβάσεων» (αρ. πρωτ. 6734/05-02-2013), ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σταύρος Καλαφάτης, αναφέρει, μεταξύ άλλων,  τα εξής:

«… Η συντήρηση της παλαιάς οδού Λάρισας-Βόλου και των επαρχιακών δρόμων, ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Σύμφωνα με τις διατιθέμενες κατ’ έτος πιστώσεις του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, η ΕΥΔΕ/ΣΑ προβαίνει στη δημοπράτηση έργων με δημόσιους διαγωνισμούς που αφορούν τη συντήρηση της οδικής σήμανσης (οριζόντιας και κατακόρυφης), την αποκατάσταση των κατεστραμμένων στηθαίων, τη συντήρηση των ασφαλτικών ταπήτων, τη συντήρηση λειτουργίας του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και του εξοπλισμού ασφαλείας και συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του δικτύου. Όπως μας ενημέρωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σύμφωνα με το υπ’ αρ. 935/13-02-2013 έγγραφο, όσον αφορά τη συντήρηση του εθνικού δρόμου Λάρισας – Βόλου (Π.Ε.Ο), έχει ενεργοποιήσει εργολαβία συντήρησης των Εθνικών Οδών ύψους 1.000.000 ευρώ».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass