ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προσέφεραν δώρα, εισέπραξαν χαμόγελα

* Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο σύλλογο «ΙΑΣΩ» - Μουσικά σχήματα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας αύριο στους πεζοδρόμους

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2013 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:46
Με παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε χθες το μεσημέρι η πλατεία Ταχυδρομείου όπου, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας και Επιμελητήριο Λάρισας διοργάνωσαν την ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.
Συμφωνική και παραδοσιακή ορχήστρα καθώς και τα χορωδιακά σχήματα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας άνοιξαν την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ενώ τα παιδιά περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δώδεκα τυχεροί κέρδισαν από ένα ποδήλατο. 
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Τσιαπλές και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Αδάμ, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους για τις γιορτές ενώ η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή και το γεγονός ότι τα έσοδα της χθεσινής εκδήλωσης διατέθηκαν υπέρ του Συλλόγου Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «ΙΑΣΩ», με δήλωσή της στην «ΕτΔ», σημείωσε τον «φιλανθρωπικό χαρακτήρα της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης», την «ανάγκη εκδήλωσης κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και της ευαισθητοποίησης των πολιτών για τη στήριξη ανθρώπων που το έχουν ανάγκη».
 Εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου ο κ. Τσιαπλές σημείωσε ότι «η ανταπόκριση των συμπολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία» για να καταλήξει σημειώνοντας ότι στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων του Συλλόγου, αύριο Τρίτη, μουσικά σχήματα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας θα παίξουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε πεζοδρόμους του κέντρου.
Στην εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας λειτούργησε και χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με δημιουργίες μαθητών δημοτικών σχολείων της πόλης που διατέθηκαν με σκοπό την ενίσχυση του «ΙΑΣΩ», παραβρέθηκαν επίσης περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Εμπόρων Νίκ. Τζίκας καθώς και ο επικεφαλής της κίνησης «Νέ@ Λάρισα» Ντ. Διαμάντος. 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass