Γραμματεία Λάρισας στη Νέα Μέρα του Χρ. Ζώη

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2013 21:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:34

Μετά από εισήγηση του προέδρου του Κόμματος «Νέα Μέρα» Χρήστου Ζώη, η πολιτική Γραμματεία αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Γραμματέα της ΚΠΕ Μιχάλη Γιαννάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού Χρήστο Λύτρα όπως συγκροτήσουν προσωρινές Δημοτικές Γραμματείες του Κόμματος.

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Κόμματος «κατόπιν των ανωτέρω, ο Γραμματέας ΚΠΕ Μιχάλης Γιαννάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Χρήστος Λύτρας αποφασίζουν τον ορισμό προσωρινής Γραμματείας Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με την εξής σύνθεση:

Τσόγιας Νικόλαος μέλος Κ.Π.Ε. του κόμματος, Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Λάρισας. Σκαρμούτσος Ναπολέων, πρώην συντονιστής ΙΚΑ Θεσσαλίας. Γκούθας Δημήτριος, μέλος Κ.Π. Ε. έμπορος. Κούργιας Βασίλης συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Μαστοροδήμου Χαρούλα, μέλος Κ.Π.Ε. επιχειρηματίας. Η παρούσα απόφαση έχει προσωρινό χαρακτήρα και ισχύει μέχρι τη διενέργεια εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων του κόμματος σε περιφερειακό επίπεδο, όπως αυτές αποφασιστούν από τα αρμόδια όργανα» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass