Χριστουγεννιάτικα στην Καθολική Εκκλησία

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2013 21:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:30

 

Χριστουγεννιάτικη πανδαισία τραγουδιών διοργανώνει, ενόψει της Γέννησης του Ιησού Χριστού και της καλύτερης πνευματικής και αισθητικής προετοιμασίας, των Χριστουγέννων, το Καθολικό Αποστολικό  Βικαριάτο Θεσσαλονίκης και ο ιερός ναός της  Ιεράς Καρδίας του Ιησού Λάρισας, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 μμ, με έργα των: F. Schubert, W.A. Mozart, J.S. Bach, G. Bizet, A. Scarlatti, G.F. Handel, J.B. Pergolesi, A. Stradella, L. Delibes, F. Gruber. Τα τραγούδια θα ακουστούν στον ναό, στην οδό Σεφέρη 149,  στη Λάρισα, τηλ. 2410 – 410344. 

Τα έργα αποδίδουν οι σπουδαστές μονωδίας της Θεσσαλικής Μουσικής Σχολής της κ. Αλεξάνδρας Ντόβα & του φωνητικού συνόλου υπό την διεύθυνση του κ. Νίκου Οικονόμου. Συμμετέχουν οι : Μαρία Ναλμπάκη, Ζήσης Αποστολίδης, Αθηνά Νίτα, Ιωάννα Πατσίδου, Γιώργος Γάλλος, Νάντια Τσιγάρα, Δ.Κουσουλού, Α.Σδρόλια, Πηνελόπη Οικονόμου, Αλεξάνδρα Ντόβα. Στο πιάνο συνοδεύει η κ. Ιωάννα Σιοπούδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass