Νέα διανομή προϊόντων από τους Ενεργούς Πολίτες

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2013 12:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:29

Το ερχόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, κατά την τελευταία διανομή του χρόνου στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης, θα διανείμουν πέντε προϊόντα. Πρόκειται για φρέσκο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ολυμπίας, πορτοκάλια ναβαλίνες Πύργου Ηλείας, μέλι Ν. Λάρισας, Σαπούνι λευκό και κεραλοιφή Μαγνησίας και τσάι βουνού από Βρύναινα Αλμυρού.

Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι τα εξής:

Φρέσκο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο περιοχής Ολυμπίας Ηλείας  Χρ. Τάγαρη. Θα δοθεί με δύο τρόπους: α) σε συσκευασία 4 πεντόλιτρων στην τιμή των 65 ευρώ (16,25 το 5λιτρο ή 3,25€ το λίτρο), β) σε συσκευασία του ενός πεντόλιτρου στην τιμή των 16,50€ ή 3,30€ το λίτρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μέση τιμή εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου στη λιανική πώληση είναι φέτος 22 ευρώ, λόγω και της περιορισμένης φετινής παραγωγής. Το εξαιρετικό παρθένο υπερέχει των άλλων ελαιόλαδων (παρθένα, εξευγενισμένα κ.α.) στη φρεσκάδα και την ποιότητά του.

Πορτοκάλια "Ναβαλίνες" Πύργου Ηλείας, παραγωγής Φωτεινής Λιακοπούλου (διανεμήθηκαν και πέρυσι από τους ΕνΠοΛ) σε συσκευασία 7,580 κιλών στην τιμή των 2,50 ευρώ (0,33 το κιλό).

Λευκό σαπούνι ελαιολάδου Μαγνησίας παραγωγού Ευστάθιου Λουλούδα (διανεμήθηκαν και πέρυσι από τους ΕνΠοΛ) σε συσκευασία μισού κιλού στην τιμή των 2,50€.

Κεραλοιφή απο μελισσοκέρι και ελαιόλαδο, παραγωγής Ευσταθίου Λουλούδα σε συσκευασία 40 γραμμαρίων και στην τιμή των 3€

Συμπληρωματική διάθεση μελιού περιορισμένης ποσότητας Αλέξανδρου Νταλαμπέκα σε συσκευασία 3 κιλών και στην τιμή των 15€ (τιμή κιλού 5€)

 

Τσάϊ βουνού, προϊόν βιολογικής καλλιέργειας από Βρύναινα Αλμυρού, παραγωγής Χατζηπλή Δημήτρη. Σε συσκευασία 150gr προς 1,5 €

Όπως σημειώνεται από τους Ενεργούς Πολίτες «η φόρμα παραγγελιών είναι ήδη ανοικτή από Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, ενώ τα τραπεζάκια παραγγελιών στην Κεντρική Πλατεία, μόνο για όσους δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο ιντερνέτ, θα βγουν από την ερχόμενη Δευτέρα 16/12 έως την Πέμπτη 19/12.

Προτρέπουμε την τέλεση των παραγγελιών μέσω του νέου μας site (www.energw.gr), γιατί έτσι  έχετε τη δυνατότητα με την εγγραφή που θα πραγματοποιήσετε μόνο μια φορά και με προσωπικό κωδικό, να τροποποιείτε την παραγγελία σας αν χρειαστεί, να την εκτυπώσετε για να κερδίσετε χρόνο στη γραμματεία, να ξέρετε από την πρώτη στιγμή την ώρα προσέλευσής σας, κ.α.

 Υπενθυμίζουμε ότι με τη διανομή των προϊόντων,  εξασφαλίζεται από τους παραγωγούς η δωρεά  μιας ποσότητας από τα προϊόντα τους για το κοινωνικό μας παντοπωλείο, που τροφοδοτεί 165 άπορες οικογένειες.

Επίσης όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν και οι ίδιοι: τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Εν.Πο.Λ.,  φάρμακα για το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και χρησιμοποιημένο τηγανέλαιο για ανακύκλωση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass