Έρανος της Αγάπης από τη μητρόπολη

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2013 19:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:25

Ο Έρανος της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, θα γίνει φέτος από 14 μέχρι 17 Δεκεμβρίου. Από τα σπίτια, θα περάσουν οι ιερείς της ενορίας, επίτροποι και μέλη των Φιλόπτωχων Ταμείων των ενοριών για να ζητήσουν την οποιαδήποτε βοήθειά και θα δίνουν κουπόνια σφραγισμένα.

Σε μήνυμα του μητροπολίτη αναφέρονται και τα εξής: «Σέ λίγο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. "Όλοι 0ά φροντίσουμε γιά τά παιδιά μας καί την οικογένεια μας. Θα πάρουμε ζεστά ρούχα καί παπούτσια, θά πάρουμε παιχνίδια στά παιδιά μας 0ά στολίσουμε τα σπίτια μας και θα προετοιμάσουμε τό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, μας για να χαρούμε την μεγάλη γιορτή, όπως μας επιβάλλουν οι ιερές παραδόσεις μας.

Ξέρουμε όμως πολύ καλά 6τι υπάρχουν και οι φτωχοί και οι άνεργοι αδελφοί μας, οι οποίοι στους σημερινούς κρίσιμους καιρούς έχουν αυξηθεί και έχουν συμπεριληφθεί μάλιστα σ' αυτούς και αρκετοί αδελφοί μας οι οποίοι άλλοτε έδιναν στον Έρανο της Εκκλησίας και τώρα δυστυχώς ευρίσκονται σέ δεινή οικονομική θέση. Ξέρουμε ότι δίπλα μας υπάρχουν ανήμποροι γέροντες και άρρωστοι συνάνθρωποι μας. Ξέρουμε οτι υπάρχουν παιδιά στον τόπο μας, στον ίδιο χώρο πού ζούμε και εμείς, πού δεν έχουν αυτές τις ημέρες ένα καινούργιο ρούχο, ένα παιχνίδι, μιά ζεστή σούπα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Ό, τι δώσετε θα ευλογηθεί, αφού θα περάσει μέσα από την Εκκλησία και θα πάει στους φτωχούς συνανθρώπους μας, για να χαρούν κι αυτοί αυτές τις άγιες μέρες και να χουν την χαρά ότι η Αγία μας 'Εκκλησία σαν μητέρα στοργική δεν τους ξέχασε, αλλά τους θεωρεί μέλη της και φρόντισε γι' αυτούς…»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass