Ημερίδα στην Αγιά για την απασχόληση

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2013 15:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:25

 

Ενημερωτική ημερίδα θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αγιάς, «Χρυσαλλίδα», για την παρουσίαση του έργου «Τοπικό σχέδιο για την απασχόληση προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας της Αγιάς» της Αναπτυξιακής Σύμπραξης  «Συνεπιχειρείν στην Αγιά», με ελεύθερη είσοδο. Στόχοι της ημερίδας είναι:

Ενημέρωση όλων των φορέων αλλά και των πολιτών της Θεσσαλίας για το αντικείμενο του έργου και τους στόχους του. Ενημέρωση δυνητικών ωφελουμένων. Παρουσίαση καλών πρακτικών επιχειρηματικότητας, που μπορούν να αξιοποιηθούν από τους ωφελούμενους κατά την διάρκεια του έργου, αλλά και ευρύτερα. Ενημέρωση για θέματα κοινωνικής οικονομίας, κοινωνικής επιχειρηματικότητας και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων. Συζήτηση, προβληματισμός και ανταλλαγή απόψεων

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με  την ενημερωτική ημερίδα αλλά και για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής  στο έργο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κεντρικά γραφεία της αναπτυξιακής σύμπραξης (τηλ.. 210-6743835 & 210-6141802 e-mail: stratis@stratis.com.gr) αλλά και στο Δήμο Αγιάς (τηλ.. 24943-50100 - 50101 & 24943-50115. Υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Περδικούλης Αντώνης). Μπορούν επίσης να ενημερώνονται από το διαδικτυακό τόπο της Α.Σ. (www.synepixeireinagia.gr.)

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass