Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Ελασσόνας

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2013 9:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:22

Με «εικοσάδα» θεμάτων, στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, συνεδριάζει σήμερα, στη 1 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας.

Η εικόνα της ημερήσιας διάταξης της σημερινής συνεδρίασης:

 

- Έγκριση απολογισμού εσόδων – εξόδων, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου Ελασσόνας οικονομικού έτους 2012.

- Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2014(εισηγητής ο αντιδήμαρχος  κ. Φώτης Τζιόκας).

- Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2013(εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας).

- Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος έτους 2013 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας).

- Έγκριση ανάθεσης ελέγχου οικονομικών καταστάσεων έτους 2013(εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας).

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς(εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας).

- Έγκριση διαγραφής απαιτήσεων του Δήμου μετά από εισήγηση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών(εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας).

- Παροχή γνωμοδότησης για τις μεταβολές των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης(εισηγητής ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος).

- Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίηση του έργου «Ανάδειξη μονοπατιών από Ελασσόνα – Γεφύρι Γιάννενας»(εισηγητής ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος).

- Έγκριση της υπ' αριθμό 15/2013 μελέτης του έργου «Κατασκευή και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων Κ.Χ. Δ.Ε. Ελασσόνας»(εισηγητής ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος).

- Έγκριση της επικαιροποιημένης «Αρχιτεκτονικής μελέτης επισκευής και συντήρησης του τούρκικου τελωνείου Δήμου Ελασσόνας»(εισηγητής ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος).

- Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Συντήρηση σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αντιχασίων, Λιβαδίου, Ολύμπου, Σαρανταπόρου και Καρυάς»(εισηγητής ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος).

- Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 104.699,15 ευρώ για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την κάλυψη των δαπανών υλοποίησης του θεσμού του σχολικού τροχονόμου (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας).

- Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας του Δήμου Ελασσόνας(εισηγητής ο δημοτ. σύμβουλος και πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος Κορακίδης).

- Έγκριση λύσης της σύμβασης μίσθωσης δημοτικής έκτασης στον Οικισμό Μικ. Ελευθεροχωρίου από τον ΟΤΕ(εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας).

- Εξέταση αιτήματος του κ. Ιωάννη Αδάμου για μίσθωση δημοτικής έκτασης 13.909 τ.μ. και των εγκαταστάσεων του παλαιού λατομείου στη θέση Ξυρόκαμπος του Οικισμού Αγιονερίου(εισηγητής ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος).

- Παροχή γνωμοδότησης για την χορήγηση άδειας εγκατάστασης κτηνοτροφικής μονάδας εντός δημόσιας δασικής έκτασης στην κ. Ιωάννα Καρκατσέλα στη θέση «Πλατύδρομος» της Δ.Κ. Βερδικούσιας(εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης).

- Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 8,00 MW της Εταιρείας Γκαμέσα Ενεργειακή Ελλάς Α.Ε.» στη θέση «Μαυρολίθαρο» επί της Κορυφογραμμής «Βουνί» της Δ.Ε. Αντιχασίων(εισηγητής ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος).

- Έγκριση υποβολής αιτήματος για πρόσβαση στο Όλυμπο μέσω του στρατοπέδου του ΚΕΟΑΧ(εισηγητής ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος).

- Τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων(εισηγητής ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass