Ο Κ. Τζανακούλης στη διανομή τροφίμων στους Λαρισαίους

Δημοσίευση: 29 Νοε 2013 15:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:11

Τη διαδικασία της δωρεάν διανομής Παρεμβατικών Προϊόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στους δικαιούχους συμπολίτες επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης. Η διανομή των τροφίμων γίνεται στους συμπολίτες που έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τον περασμένο Μάιο στις υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους.

Η διανομή ξεκίνησε κατ’ αρχήν με ζυμαρικά, και κεφαλογραβιέρα, ενώ από το πρόγραμμα θα ωφεληθούν 420 οικογένειες (συνολικά περίπου 1200 άτομα).

Μιλώντας στους δικαιούχους ο Δήμαρχος Λαρισαίων, αφού τους ευχήθηκε καλές γιορτές, τόνισε ότι ο Δήμος Λαρισαίων και σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και με τις δικές του δομές κοινωνικών δράσεων, βρίσκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της Λάρισας, προσπαθώντας να απλώσει ένα δίκτυ προστασίας για όσες οικογένειες αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Το Δήμαρχο συνόδευαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Δράσεων κ. Λίνα Ντάβαρη και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Θ. Μαμάκος και Πολεοδομίας Αρ. Γαλάτος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass