Πανθεσσαλική στάση εργασίας στα νοσοκομεία και πορεία

Δημοσίευση: 20 Νοε 2013 0:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:58

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι όλων των νοσοκομείων και φορέων της Θεσσαλίας  και θα πραγματοποιήσουν πορεία στις 12 το μεσημέρι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με την ληφθείσα απόφαση των συλλόγων όλων των νοσοκομείων της Θεσσαλίας.  Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ, Ν. Λάρισας καλεί σε συγκέντρωση αύριο το πρωί στις 11.30, στην  είσοδο του νοσοκομείου και στη συνέχεια θα γίνει πορεία.   

Σε δελτίο τύπου του συλλόγου των εργαζομένων του ΓΝ Λάρισας, αναφέρεται:  «Η Κυβέρνηση με την πολιτική της, η οποία υλοποιείται από το Υπουργείο Υγείας και εφαρμόζοντας τα μνημόνια, προχωράει σε κινητικότητες- διαθεσιμότητες των εργαζομένων  στην υγεία υποβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο  παραπέρα τα δημόσια νοσοκομεία και  τη δημόσια Υγεία της χώρας. Οι εργαζόμενοι του Γ.Ν.Λ. δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε αυτή την πολιτική με κάθε τρόπο. Δεν θα επιτρέψουμε:

Καμία κινητικότητα- διαθεσιμότητα εργαζομένων. Την υποβάθμιση του Γ.Ν.Λ. Το κλείσιμο νοσοκομείων και κέντρων υγείας. Τη μετατροπή των δημοσίων νοσοκομείων σε επιχειρήσεις.

Διεκδικούμε δημόσια δωρεάν υγεία σε όλους και καλούμε τους υγειονομικούς, τους εργαζομένους δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και  τους πολίτες της Λάρισας να αγωνιστούν για δημόσια και δωρεάν υγεία, για όλους. Ο αγώνας μας αφορά όλους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στην κινητοποίηση. Καλούμε σωματεία και μαζικούς φορείς του νομού μας σε κοινό αγώνα για να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο , καμία κλινική , κανένα Κέντρο Υγείας, να μην βγει κανένας εργαζόμενος σε διαθεσιμότητα , κατάργηση των 5€ και 25€,   δωρεάν πρόσβαση και πλήρη περίθαλψη για ανασφάλιστους  και άνεργους  για  δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass